Как да бъдем красиви и успешни с помощта на дрехите


Недостатъците на фигурите са различни . Понякога те са по рождение и не могат да бъдат отстранени. Но и тогава не се отчайвайте , а се постарайте да ги прикриете с помощта на дрехите, което ще ви осигури успешна визия.
Ако имате широка талия – избягвайте широките колани, набраните поли и късите якета. Препоръчителни са дълги блузи и спортни рокли с по-тънки колани.
За високата талия не е препоръчително болеро или къса блуза. Фигурата ще изглежда по-добре в дълга блуза или по-удължено яке. А ако краката са хубави – може да се сложи и мини пола.
Жените с ниска талия е добре да носят блузи или ризи, покрити (запасани) от полата. За тях е препоръчително да избягват късите поли и обувки на ниски токчета.
По-пълните жени знаят , че тясната поля няма да скрие формите, а ще ги подчертае. Ако сте понапълнели – ушийте си по-свободна пола или рокля, носете леко по-широк панталон или сако.
Джобовете върху блузата или ризата визуално увеличават бюста. Дамите , които пък се притесняват от големите му размери, могат да го маскират като носят дрехи с висока яка или с по - остро деколте.
Ако краката ви са много слаби, добре е дължината на роклята или полата да не е мини, а най-добре до средата на коляното. И не забравяйте, че късата пола предполага не само добра фигура, но и добра стойка и походка.
Ако се притеснявате, че вратът ви е прекалено дълъг, носете шалове, поло, пуловери с виски яки, дрехи с добре оформени яки. Разбирасе се , в този случай трябва да се избягват изрязаните деколтета.
Ако имате къс и широк врат , не носете широко изрязани дрехи. За този случай е подходящо остро деколте. Блузите да са еднотонни, в спотен стил. Забравете облото деколте и бухналите ръкави.
Най- трудно се прикриват широките бедра и прекалено широки или тесни къси поли. Не носете дрехи , изработени от тъкани на квадрати или големи цветя. Роклите трябва да са с прости кройки, като може да са с вертикални линии или шевове. Да не се избира по-голям размер, да се избягват ярките и топли цветове, които ще придадат обем на фигурата. Материите със студени цветове или по-малки рисунки, ще удължат визуално фигурата.
Не е красиво много слабата жена да носи къса пола или блуза без ръкави. А по - пълните жени е добре да носят дрехи без волани и къдри.
Дамите , любителки на тесните дрехи, елегантните рокли и аксесоарите към тях, трябва да имат мярка при подбора и комбинацията им. Представете си за какъв вкус говори съчетавенето на раирана пола, кариран шал и блуза или яке на точки.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects