Модните гащеризони за есен – зима 2012 / 2013г.


И през този сезон почитателкита на модата могат да обогатят своя гардероб с различни видове гащеризони, станали модни в колекциите през последните няколко години. От стилните решения за този сезон, изработени в разнообразни кройки от коприна, топла вълна, памук или кожа, всяка жена може да избере подходящият за определен повод , съобразно нейния стил, гащеризон.
Актуални са рисунките по предлаганите модели. Именно щампите, съчетани с подходяща кройка, могат да помогнат да скрият недостъците на фигурата, ако ги има. Флоралните щампи, абстрактните цветни петна , придават голямо разнообразие и ефект на гащеризоните.
През този сезон се срещат гащеризони с едно рамо. Тези модели са подходящи за по- тържествени случаи , когато дамите могат да покажат линиите на своите рамене и ръце.
Жените с идеални фигури могат да се почувстват защитени и секси едновременно с тесните прилепнали гащеризони.
Вечерните модели са с деколте, изрязан гръб, блестящи елементи, кожени детайли. Сам по себе си вечерният гащеризон е толкова стилен, че понася почти всякакви и в различно количество декорации. Този модел може да бъде отлична алтернатива за тържествено облекло.
Спортните модели гащеризони са любими за младите момичета, които ценят тяхното удобство и функционалност. За жените и по – възрастните дами са подходящи варианти с по – свободни, особено в областта на бедрата панталони, от тъкани,  осигуряващи комфорт, даващи възможност да се чувстват добре във всяка ситуация.
Съчетан с пуловер, гащеризонът е вариант за разходка или спорт. Съчетан с джемпър – можете да го облечете на събиране или в бара.
Предлаганите модели за ежедневни гащеризони са от памук, трикотаж или коприна.
Изработени от различни материали, с различни кройки, къси и дълги , ежедневни и официални, гащеризоните и през този сезон на 2013год. затвърждават своето място и все по – често стават неотменна част от женския гардероб. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects