Захвърлете навика да остарявате, бъдете красиви и привлекателни!


Да бъде красива и привлекателна е мечта на всяка жена. Понятието „красота” обаче е относително и абсолютен идеал не може да бъде създаден. Все пак си има универсални тайни, които дават възможност на всяка дама да привлича погледите на околните. Ето някои от тях:
1.       Спете достатъчно – най-малко осем часа сън. Неговата липса води до влошаване на кожата, торбички под очите , бръчки, общ нездравословен вид и състояние. Правилата се знаят от всички : лягане преди полунощ, спане в проветрено помещение, удобен матрак и възглавница, край на храната и течностите няколко часа преди сън.
2.       Не е тайна, че пълноценното и балансирано хранене,  богато на витамини и минерали благоприятства организма ни. Осигурява ни хубава фигура , здравословен тен, добро състояние на косата и ноктите. За стройно и красиво тяло от менюто трябва да се изхвърлят мазни, солени, пушени и сладки храни, газираните напитки. Наблегнете на пресните продукти, богати на хранителни вещества.
3.       За по-красива фигура трябва повече движение. Отидете на фитнес, запишете се на курсове по аеробика или танци или правете сутрешен крос. Редовните физически упражнения всеки ден, дори само, в рамките на 15 – 30 мин, ще моделират хубава фигура, ще осигурят усещане за лекота на тялото, прилив на енергия и мускулна сила.
4.       Откажете се от лошите навици. Алкохолът и цигарите имат отрицателно въздействие както върху вътрешните органи, така и върху кожата, косата, ноктите. Никаква козметика или кремове и маски, няма да помагнат на сухата, набръчкана в случая кожа.
5.       За да бъдете красиви и привлекателни – прилагайте подходящи грижи за кожата на тялото и лицето, за косата, което гарантира дълготрайното им здраво и добро състояние. Съобразявайте се със своята възраст и тип кожа. Не се отказвайте и от народните и „бабини” съвети, за натуралните компоненти, които са чудесни инструменти с дълготраен ефект.
6.       За да сте красиви и привлекателни, не значи сляпо да подражавате на модата. Тя е непредсказуема и преходна. Най-добре е да създадете свой собствен стил на дрехите, който ще подчертава достойнствата и скрива недостатъците на фигурата ви. За да бъде вашият стил различен и да демонстрирате добър вкус – може да ползвате услугите на шивашко ателие, където ще се сдобиете с ушити по мярка и съобразно фигурата ви костюм, пола или рокля. Не забравяйте и подходящите обувки и аксесоари.
7.       Ако мислите над това, как да изглеждате красиви, просто се научете да получавате удоволствие от живота. Радвайте се на живота. Усмихвайте се на близки, приятели, минувачи, в офиса. Оптимистичната нагласа към живота, очарователната усмивка, звънкия смят, блясъкът в очите винаги ще ви правят привлекателна в очите на другите.
8.       Обичайте сама себе си. Обърнете гръб на комплексите, неувереността и неприязънта към самата себе си. Изправете гърба, повдигнете брадичката, почувствайте увереност в себе си и излезте. Не забравяйте фразата „ Обичай себе си, за да те обичат и другите.” Ако се почувствате красива и другите ще видят тази красота. Защото в края на краищата истинската красота идва отвътре.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects