Обувката говори за жената повече, отколкото тя би искала


Нека говорим тогава за себе си само добри неща. Позовавайки се на модните тенденции за 2013 г. нека изберем стилни пролетни обувки, които перфектно ще завършат нашата визия и ще ни помогнат да се чувстваме неотразими.
Главната особеност на обувките за пролетта на 2013г. е тяхната гъвкавост. Ще бъде модерно почти всичко – от класическите обувки и ефектните ботуши , до ботушите чорапи.
Огледайте и обмислете всички предлагани възможности. Според своите предпочитания може да изберете модни ботуши на високи токчета със заострен или заоблен нос. Ако главен за вас е комфортът то обувките без ток и плоска подметка са вашия вариант. Елегантен ще изглежда кракът ви и с практичните ботуши до коленете.
Определете предпочитаната от вас форма на петата. Тази пролет може да си позволите почти всички опции боти до глезена. На изящните крака впечатляващо ще изглеждат масивните полуботи и обувки. В модните тендеции на пролетта на 2013 год. се вписват кожените ботуши и боти с шнурове и каишки.
Говорейки за обувки, можете да бъдете естетически издържани в обувки със заострен нос, с отворени пръсти, без токчета, без пети, мокасини. Ярък акцент върху вашата визия ще поставят обувките с метален нос или елементи от лъскав материал.
В новата визия, която ще създадете през пролетта на 2013 г. може да използвате обувки в мъжки стил. Ако интелигентно ги комбинирате с цялостния си тоалет, ще изглеждате много секси.
Цветовата гама на пролетните обувки е много различна. Налице са класическите черно, червено, бордо. Подходящи ще бъдат сиво, кафяво, бежово, жълто и бледозелено. Пролетта на 2013г. е време на ярките цветове. Свободно може да използвате обувки с флорални и абстрактни щампи на обувките.
Обувките на платформа ще ви помогне винаги да изглеждате стилни и модни, но за бъдещия пролетен сезон особено актуални ще бъдат обувките с открити пети и пръсти.
Красивата модна обувка е незаменим атрибут на всяка стилна и елегантна жена. Намерете своите обувки и оставете те да говорят за вас!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects