Авангардни стилове , архитектурни форми, прозрачни и метални елементи в обувките за пролетта на 2013


Обувките за пролетта на 2013 год. радват дамите с класически и авангардни стилове, представени под различни архитектурни форми, с прозрачни и метални елементи.
Основните тенденции в обувната мода за тази пролет насочват към обувките с остър нос и много ремъци и колани , обувките с прозрачна структура , обувки с необичайна пета, масивни или квадратни токчета, с животински мотиви , с различни флорални щампи.
Като главен тон в обувните разцветки се налага хладния металик. Заедно с него много актуални са и обувките с прозрачна текстура : детайлите от латекс, добре поддържащи крака, ремъци, прозрачни пластмасови токчета . Много модели се отличават с  прозрачна платформа или връх на обувката .
И тази пролет продължават да шестват дамските модели обувки в мъжки стил , тенденция , забелязваща се и в модата на дрехите.
Абсолютен фаворит са обувките с високи токове , остри носове и каишки , които се кръстосват около глезена .
Впечатляващи със своя дизайн и оригиналност са архитектурните обувки, съдържащи различни форми и ярки цветове. Нестандартни в своя външен вид, те могат да станат любим модел на много жени с предлагания неочакван комфорт.
Ако искате да сте в крак с модните тенденции, подберете обувки с необичаен ток.  Техният ефектен стил ще ви помогне да придобиете неотразимост и шик в пролетната си визия.
Оригинални са и обувките със средно високи квадратни токове, разширяващи се надолу, украсени с оригинални ремъци и нитове, нестандартни в своето изпълнение.
За по-екстравагантните дами и за по-официални случаи се предлагат обувки с много висок ток, като при тях  ефектът на устойчивост е постигнат с висока платформа.
Трябва да се обърне внимание и на преображението на тока , който може да е модифицирана форма на шипове , да е рязан , да е много тънък, разширяващ се надолу, да е груб и масивен.
Въпреки наложилите се животински мотиви, металните и прозрачни текстури също запазват своите позиции през този сезон. Особено модерни са обувките от кожа на влечуго или с щампи на такова. Закачлив вид на обувката дизайнерите постигат , като използват отделни елементи, имитиращи екзотичен релеф. По-модерно просто не може и да бъде!Това не означава , че животинските мотиви ще отстъпят своето място.
Други ярки акценти в пролетните обувки са пикселните и флорални мотиви , включени в много колекции.
И тази пролет разнообразието от модели при обувките ще е голямо.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects