Накъсани дънки – новите възможности в света на модата

рваные джинсы 2014рваные джинсы 2014
Тези дънки са обичани от всички жени с по-бунтарски дух, защото с тях те могат да изразят изцяло индивидуалността си, полета на фантазията и дори креативността. В действителност, ако се вгледаме в миналите години ще забележим това, че накъсаните дънки винаги са били актуални, но се е променял самия фасон и модел на джинсите, както и вида на кръпките, които са се правили по тях. Най-хубавото във всичко това е, че тези модели хармонично се съчетават с всеки един стил и дори могат смело да се комбинират с токчета. Разбира се, че всичко трябва да си пасва идеално, а не вашия образ да изглежда като разпокъсана картинка.  

Общи тенденции при накъсаните дънки
Хората, които са от по-старото поколение и си спомнят накъсаните дънки от преди няколко десетилетия ще си помислят, че модата въобще не се е изменила. Това обаче далеч не е истина, в което можете да се убедите дори и самите вие, обръщайки поглед към европейските и американски мегаполиси. Преди години накъсаните дънки имаха доста малко на брой дупки, а и да бяха повече, то това изглеждаше така все едно, че просто се е случило нещо и всичко е станало спонтанно. В модните колекции накъсаните джинси винаги са успявали да създадат успешен дует, както с младежките топове с някакъв интересен принт, следвайки каноните на по-бунтарския и свободен стил, но също така те успешно са се съчетавали с далеч по-елегантните вещи, като например пуловерите и саката.

рваные джинсы 2014рваные джинсы 2014

Новите накъсани дънки на 2014-2015 година са апотеоз на свободолюбието, което се изразява в неописуемо стремление да оставите на себе си, колко се може по-малко материал, оголвайки тялото си все повече. Най-смелите дизайнери, които знаят идеално вкуса на целевата си аудитория или пък ако се стремят да ги научат на нещо ново и различно, правят моделите си накъсани дънки толкова откровени, че просто едва ли не сте без дрехи.  
рваные джинсы 2014рваные джинсы 2014
Накъсаните skinny дънки или пък слим моделите са добър избор за жените със съвършена  фигура, защото те лесно могат да подчертаят и най-малките недостатъци на вашия силует, ако не сте ги избрали правилно. Тези джинси са последния писък на модата за сезона и степента на накъсване може да е наистина различна, като тук всичко зависи по-скоро от вас и личните ви предпочитания в модата.
 рваные джинсы 2014рваные джинсы 2014


Накъсаните дънки само на колената са идеален вариант за хората, които искат да спазват последните моднитенденции, но от друга страна не желаят да рискуват безупречната си репутация. Този модел изглеждат така все едно сте ги носили дълго време и просто едната или двете колена на джинсите са се скъсали. Достатъчно екстравагантен look може да се създаде с този фасон на джинсите, но и едновременно сдържан, ако ги съчетаете с по-лаконични и изчистени вещи. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects