Коктейлните рокли като изискан аксесоар

Коктейлните рокли за разлика от другите дамски дрехи са се появили в женския гардероб не толкова отдавна, като така днес те заемат особено място в сърцата на всяка една стилна дама. Традиционно моделите им се подчиняват на доста строги изкисвания и представляват рокли без ръкави и с презрамки с дължина около коляното. Въпреки това обаче благодарение на старанието на множеството водещи дизайнери, фасоните им се променят коренно и днес те са представени в доста богата стилова гама. Така всяка една жена лесно може да си намери именно тази коктейлна рокля, която да подчертае перфектно всички нейни достойнства и ефектно да скрие недостатъците на фигурата, превръщайки ги дори в плюсове на силуета.
короткие коктейльные платья  короткие коктейльные платья
На мода днес са, както мини моделите, така и по-дългите кройки. Също така актуални са и тези коктейлни рокли, при които долната част е доста обогатена с различни детайли и така всяка една дама може да се почувства като истинска принцеса от приказките. С особена популярност се ползват късите коктейлни рокли, които могат идеално да подчертаят красотата на всяка една жена и да я направят наистина изискана дама.
  Коктейльные платья  Коктейльные платья
Съвременният дизайн на коктейлните рокли е доста по-либерален в сравнение с този от преди години, когато се смяташе за наистина пошло една жена да се облече с някаква къса дреха, която да открива нейните колена. Днес това обаче не е така и дамите могат да избират смело дори доста късите фасони на техните коктейлни рокли, но въпреки това е много важно да се съобразите с вашата фигура и това дали избрания модел ще ви отива. Така например на мода са тези кройки тип бюстие, които са доста откровени откъм модела си, но въпреки това ако са съчетани с правилните и по-лаконични аксесоари, вашия look  и цялостен образ ще се получи доста стилен и хармоничен. Не забравяйте задължително да вземете с вас и някаква връхна дреха, защото отивайки на коктейл дори и през лятото вечерта може да захладнее. Постарайте се вашата коктейлна рокля и сакото да са в един стил, тъй като само така ще можете да заблестите на вечерта с вашия изискан и дори шикозен моден почерк. В действителност дори смело можем да заявим, че късите коктейлни рокли са просто един нов поглед на класиката.
Коктейльные платья  Коктейльные платья

Не забравяйте и за аксесоарите към вашата коктейлна рокля, защото без тях тя ще изглежда прекалено скучна и дори безлична. С помощта на модните акценти, като например ефектните бижута или дори шаловете можете лесно да украсите вашата визия и да заблестите като истинска звезда от червения килим. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects