Сватбени рокли, модни версии за 2014


сватбени рокли
Всяко момиче мечтае за деня, когато ще облече умопомрачителна бяла рокля. И най-добрите дизайнери в света са достигнали до извода, че да предлагат друг вариант е безмислено. Модните за 2014 година булчински рокли в своето болшинство се оказват изключително бели. Подготовката за такова събитие като сватбата, започва половин година, година, две, че и по-отрано. Затова и моделиерите изготвят тези рокли за определен моден сезон дълго преди неговото начало. Сега са направили безпогрешен избор, като са заложили на традиционните силуети и техники.

Пищни сватбени модели

Стилът „принцеса” отново отстоява правото си да се нарече тенденция за всички времена. Пищните поли от въздушни тъкани и изтънчените корсети с открити рамене не губят своето очарование.
Изразителен елемент от модните рокли са големите цветя от плат. Докато преди те бяха просто ненатрапчиво допълнение, то сега във вид на огромно цвете се оформя цялата част на тоалета. В цветя могат да се превърнат и ръкавите, особено ако е приложено асиметрично решение при изпълнението им.
Друга актуална тенденция е да се гарантира на роклите наистина аристократичен вид, което се постига с разкошен шлейф.
Често предпочитани са и роклите тип „русалка”, специално проектирани, за да се съсредоточи вниманието върху достойнствата на красивата женска фигура. Модните канони предвиждат „рибената опашка” да започва от или малко под коляното и да образува плавен ъгъл.
Невероятно красиви в изпълнението си са и булченските рокли тип молив, които отново се връщат на мода. Най-добре е те да бъдат ушити от бяла дантела със сложни флорални рисунки.
Като цяло се налагат дългите модели. Но се предлагат и мини рокли, тип коктейлни, в духа на 50-те и 60-те години, когато са били символ на разкрепостяване и освобождаване от предразсъдъците.

Ако белият цвят ви се вижда твърде скучен, може да се спрете на нещо по-ярко. Актуални в сватбената мода са стоманено сивият цвят или маслинено зеленото, забулено от лек сребрист блясък. Може да направите избор в полза на по-екстравагантните наситено червено, тъмно синьо или жълто. Изборът е ваш. Важното е да се чувствате неотразима в прекрасния ден на вашата сватба.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects