Идеи за романтична спалня – съвременен интериор


Желаете постоянна пролет и романтика у дома? За тази цел е добре да създадете подходяща атмосфера в спалнята, използвайки оригинални дизайнерски идеи за интериора.

Източник на вдъхновение за младите двойки е спалнята, плавно преминаваща към банята. Какво може да ги сближи повече от съвместните ``водни процедури`` под душа или във ваната, след което може да продължат приятното прекарване на времето в спалнята. Допълнителен шик ще внесат полупрозрачните стъкла на вратите в банята. Нищо няма да се вижда ясно, а това внася интрига и възбуда. Естествено , ваната трябва да е за двама. А още по-добре ще бъде , ако има и джакузи. Органично допълват интериора и големи огладела по стените.

Правилно подбраната цветова гама влияе върху интимните отношения. Признат цвят на страстта е червеният. Но интериор с такъв наситен нюанс не е подходящ за всяка психика. Неговият ефект може да се смекчи чрез използването на аксесоари в розово, оранжево, малиново, бордо и други нюанси, близки до червеното. Ако щорите , завесите, покривката на леглото, килимът, лампата или лампионите са ярки, то спалнята трябва да е в спокойни и топли тонове.

Особено внимание заслужава главната арена на любовната игра – леглото. То трябва да бъде на видно място в спалнята, докато останалите мебели трябва да заемат по-малко място и да не привличат толкова вниманието. Що се касае за формата, то според специалистите, най-еротична се явява кръглата. Леглото трябва да бъде защитено от чужди погледи. Затова е желателно да не се вижда веднага след отварянето на вратата. Ако размерите и формата на спалнята не ви оставят избор, то може да внесете в нея комфорт с помощта на щори или балдахин от въздушна тъкан, която ще изглежда много игриво.

Като цяло присъствието на текстил в интериора на спалнята създава усещане за комфорт. Но той не трябва да бъде подтискащ, а от изискани тъкани като коприна , кадифе или сатен, носещи възбуждащо усещане. Те могат да се използват и при дизайна на прозорците, като заменят традиционните щори. Тогава вашата спалня ще бъде не само модерна , но и изпълнена с много светлина и комфорт.

При избора на спално бельо  не се спирайте на десените в традиционни цветчета, точки или линии. Оставете ги за по-възрастните. Купете си оригинално, едноцветно бельо в наситени нюанси : червено, бордо, розово, изумрудено, сребристо, златно, дори в черно. Отдайте предпочитание на коприната и сатена, а за почитателите на еротичните експерименти се предлагат аксесоари от козина – възглавнички или килими. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects