Пак няма какво да облека !


Застанали пред отворения гардероб, като мълния ни поразява мисълта, че няма какво да облечем, въпреки че бързаме за някъде. И по-добре е да останем у дома.
Следващата мисъл, като правило, е че трябва да хукнем бързо по магазините.
И рядко си задаваме въпроса как да направим шопинга максимално полезен.

За да не изпадаме в такива стресови ситуации, трябва да направим следното:
Да преразгледаме дрехите в гардероба си. Ако има такива, които не сме носили повече от година – преминават в списъка на нежеланите дрехи. Но не забравяйте да си отговорите на въпроса защо не ги носите. Не ви харесва цвета, модела или просто не са вече модни? Такава оценка ще ви помогне при повторното автоматично купуване на подобни тоалети.
Подберете дрехите, които продължават да ви радват и могат още да се носят. Започнете със съставянето на комплекти, като проявявате творчески подход. Пробвайте да комбинирате даже лошо изглеждащите на пръв поглед изделия и може да откриете чудесни находки.

Това може да отнеме много време, което е необходимо и за намиране на подходящите, недостигащи елементи, които да се окажат ценни за съставянето на различни ансамбли. За целта използвайте аксесоари, които често се явяват спояващи съчетанията от дрехи. Може да се окаже , че комбинацията от топ и пола или панталон е възможна само с помощта на колан в подходящ цвят, шал или колие и цветни обеци. Тогава следва да се позамислите над своя образ и да прецените как искате да изглеждате.

Добра работа могат да ви свършат и модните списания и стилът на други жени, които да ви вдъхновяват. Пробвайте различни идеи, оглеждайте се за красотата около вас – това ще ви подтикне към нови направления. Хубаво е , преди да тръгнете към магазините, макар и едва доловимо, да сте наясно с новия си имидж, което ще ви помогне да избегнете случайните покупки, които в повечето случаи просто обременяват гардероба ви. Да купувате, защото просто трябва да купите, е лоша идея. Не дублирайте дрехите в еднакъв модел/ризи, поли, панталони/. Ако страшно много ви хареса тоалет, от който няма вашия размер, ползвайте услугите на шивашко ателие за необходимите корекции.

Ако използвате тези прости за изпълнение съвети, то сигурно все по-рядко, даже никога вече няма да се налага да възкликнете с ужас „Пак няма какво да облека!”.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects