Дамските кожени якета за есента на 2014 година


дамски якета за есента на 2014
Коженото яке е незаменима междусезонна дреха, подходяща също и за хладните летни вечери. Затова не е учудващо, че дизайнерите отделят толкова внимание в есенните си колекции на дамските кожени якета. Нека да видим какво модно яке може да се купи за настъпващата есен и с какво да го носим.
1.Строго яке с нежна пола. Една контрастна, секси и същевременно изискана модна идея, при която якето се комбинира с дантелена рокля или романтична полупрозрачна пола.
2.Ултра късо кожено яке, което може да се съчетае с меко падащи рокли и поли и панталони с всякаква кройка – дързък и нежен образ.
3.Яке с кожа. Тя може да е на врата, на маншетите, на раменете, на най-неочаквани места. Колкото по-интересно, толкова по-модно!
4.Съчетание на различни текстури: лакова с матирана кожа, кожа в различни цветове, кожа с текстилни елементи. Такова кожено яке със сигурност ще оживи всеки тоалет.
5.Якета с оригинални кройки, подходящи за смелите последователки на модата, които обичат да експериментират. Същинското кожено яке се променя до невероятни стилни решения, включващи яке с пелерина, яке-пелерина, яке-корсет, кожена риза, тениска, пуловер – по друг начин тези модели не могат да бъдат назовани.
6.Простота и простор. Става въпрос за модните по-обемни модели, даващи уют и свобода на движенията, подчертаващи крехкостта на дамския силует.
7.Яке, като част от кожен костюм, който вече не е прерогатив само на рокерите. Дамските кожени костюми с пола изглеждат изумително –по-делово и по-женствено. Кожените костюми с панталон по нищо не им отстъпват.
8.Ватирани якета. Лачена кожа, матирана, набръчкана. Всички те са хубави и предпочитани в една или друга степен, но сега на почит са якетата от ватирана кожа – изящни и комфортни. Такъв модел може да се допълни с едноцветни дрехи и ефектна чанта, например оригинална чанта-книга или златисто портмоне на синджир.
Актуалните дамски якета за есента на 2014 година са чудесни поради това, че сами по себе си са привличащ погледа елемент от женския гардероб. Те могат да се носят при всякакви случаи и практически идеално си пасват с всякакви други модни дрехи.


Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects