Грижи за кожата на лицето през лятото


По-голямо внимание трябва да обърнем на кожата си през лятото, особено що се касае до кожата на лицето. Тя е чувствителна към различни фактори на околната среда. Практически нашето лице е под влияние на ултравиолетови лъчи през цялата година. Негативно е влиянието на тези фактори върху нашата кожа, оказвайки влияние върху по-ранното стареене. Как можем да предпазим кожата си през лятото? Какви процедури можем да приложим , за да върнем еластичността и здравината на кожата си?

Какво можем да направим, за да предотвратим люспенето и сухотата?
Имайте в предвид, че сухата и люспеста кожа винаги визуално изглежда по-стара.
Достъпна и ефикасна е йонофорезата. Тази процедура е наистина необходима през лятото. Модерен метод, съчетаващ ултразвук и медикаменти. С помощта на ултразвук козметиката прониква дълбока в кожата и овлажнява. 30 минути е продължителността на сесията, като не предизвиква болезнени усещания.
За да постигнете максимална ефективност се препоръчват 5-6 процедури. Хидратиране и подхранване на кожата, два пъти седмично. Неефективен ще бъде този метод в противен случай.

Процедури за блясък.
Масажът на лице е една от препоръчваните процедури в този случай. Възстановява се обмяната на веществата и се възстановява възможността за функциониране на мастните жлези. Ръчна или с помощта на машина, тази процедура може да бъде малко болезнена, но за сметка на това много ефективна.
Само след няколко сесии отново ще се радвате на матова кожа.

Внимателни, при избора на процедура за подмладяване, трябва да са жените с чувствителна кожа. Насочете се към процедури използващи професионални средства, включващи азулен, зелен чай, успокояващи съставки. Две процедури са необходими поне, за да подготвите кожата си за слънчев загар и безпрепятствено лято. Компресите с топла вода лесно биха ви помогнали да се справите с възпаления на кожата.
Друг признак за стареене е пигментацията. Под влияние на слънчевата светлина през лятото, петната стават по-ярки, като броят им расте. С помощта на мезотерапията, могат да станат не толкова видими и забележими.

Цветът на кожата може да се коригира с инжекция от коктейл с витамини. Не повече от две седмици са необходими за предотвратяване на появата на нова пигментация.
Продължителността на курса е в рамките на 3-4 седмици, като се препоръчва да започнете 2 месеца преди почивка. Минералния пилинг също е отлично средство за премахване на старческите петна по кожата. Козметика , в чийто състав има витамин С, също ще окаже благоприятно влияние.

Маски и процедури , ползвани от известни жени:
1. Маски за лице, приготвени на база мляко и мед перфектно овлажняват и подхранват кожата. Почитателка на тези маски е Ванеса Паради.
2. Жизел Бюндхен е почитателка на минералния грим.
3. Кожата на Джоди Фостър, запазва своята привлекателност с помощта на овощния пилинг и спа процедурите.
4. Рийз Уидърспун ползва маска с кисело мляко и различни масажи за лице и тяло.
5. Кристин Дейвис успява да запази привлекателността на своята кожа използвайки слънцезащитни продукти, като не напуска своя дом без тях.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects