Какво да облечем за плаж, за да изглеждаме стилно и привлекателно край морето


Вече се замисляте за лятната почивка и се чудите какво да си приготвите за плажа? Искате да изглеждате стилно и привлекателно край морето ? Е, вашето желание е съвсем разбираемо.Пригответе си голяма шапка, огромни очила, моден бански и още няколко аксесоара –рокля, парео, туника, големи и ярки гривни и обеци , плажни обувки, необходими за морето.
Най-нужната  вещ за плажа е банският.В магазините има голям избор на бански костюми с всякакви модели, цветове, кройки.Просто трябва да намерите най-подходящия за своята фигура. Именно банският се явява централна фигура в нашия плажен ансамбъл. Елегантни и ярки, бикини, трикини, цели, пъстри и едноцветни, те подчертават красотата на женското тяло.След това трябва да се погрижите за главата си – шапка, капела, шал и т.н. и това ще бъде не само моден аксесоар, но и защита от слънцето. Слънчевите очила са неизменен атрибут от лятната мода. Не забравяйте да ги вземете, за да предпазите очите си и да не увеличите бръчките около тях.Удобните  и качествени обувки също са част от плажния тоалет. Сандали, чехли, балетки, джапанки или други модели – избирате вие. Набавете си и  едно ефирно , ярко парео за много настроение и стил.Плажната чанта не е задължително да е скъпа, но трябва да е голяма, украсена с модерна ярка щампа, за да  е не само удобна, но и красива.
Сложете лека рокля без презрамки, декорирана с етнически рисунки, обуйте балетки или сандали, не забравяйте и модните аксесоари. Или изберете лека , прозрачна , цветна туника, загадъчно разкриваща вашия силует. Морският стил винаги е на мода. Може да сложите бели шорти или къси панталони на сини райета и по-свободна тениска. Подчертайте талията с тънък колан и в унисон  с неговия цвят подберете  гладиаторски сандали. Не забравяйте шапката и чантата. Или пък сложете къси дънкови панталони с ресни по края и ги комбинирайте с широка блуза, риза или тениска . Изберете модни аксесоари – чанта и шапка. Обувки – каквито са ви удобни. Разбира се, и очила. Нека техният избор бъде своеобразна игра, съобразно тоалета.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects