Астрологически лунен календар за красотата на кожата и маникюра


http://magazinmonic.com/lakove-nokti-c-73.html


Астрологичният лунен календар може да ви помогне да изглеждате страхотно, стига да се допитвате до него.
Ако искате да имате перфектен маникюр и се грижите за здравето и красотата на ноктите си, то навярно ще ви бъде интересно кога да ги режете и да си правите маникюр според лунния календар. Смята се, че най-добре е да се изрежат ноктите в петък , след залез слънце. Най-благоприятните дни за грижа за ноктите са , когато Луната се намира в знака на Козирога. Трябва да се помни, че ако се режат ноктите при намаляваща Луна, те ще растат бавно, но ще станат здрави и силни. А подхранващите процедури ще бъдат най-ефективни при нарастването на Луната. Не трябва да се прави маникюр , когато тя се намира в знака на Риба и Рак, по време на пълнолуние и новолуние, при слънчеви и лунни затъмнения.
При грижи за кожата също трябва да се обръщате към лунния календар, ако сте планирали козметична процедура.  Ако сами правите такава в домашни условия , също трябва да се консултирате с астрологическия календар, за да изберете правилно подходящите дни и средства за манипулациите. Помнете, че при растяща Луна , организмът е настроен да поглъща енергия. Той с лекота усвоява и съхранява всичко, което постъпва в него. Овлажняващите и подхранващи маски и кремове се приемат с удоволствие от кожата, особено при пребиваването на Луната в Козирог. При намаляването й, обратно – енергията интензивно се изразходва и организмът се освобождава от всичко ненужно. Няма да бъдат ефективни маски и кремове с витамини, а почистване и пилинг на кожата. При намаляващата Луна най-лесно ще се избавите от нежеланите пъпки, зачервявания, лунички, пигментни петна, различни дефекти на кожата.
Лунният календар за епилация отчита знаците , в които се намира Луната през различните дни.Най-подходящо е времето на преминаване на отслабващата Луна през Козирога. Не е подходящ за кола-маска периодът на растяща Луна или преминаването й през Лъв и Дева.Най-добрите дни са 27 и 28 май. Подходящи също са 1 - 9, 26, 29 - 31 май.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects