Правилната грижа за нашата коса, според Лунния календар, Март 2013


Март е месец за действие на енергичните хора, стремящи се към постигане на своите цели. За много от тях това време е благоприятно за успех и финансово благополучие . Предстоят запознанства с хора , които ще повлияят на бъдещия им живот, ще започнат съдбоносни проекти , уверено ще се движат напред , вслушвайки се в своята интуиция. Март е благоприятен за пътуване на дълги разстояния и за почивка.
Онези , които не са се чувствали комфортно зимата , ще почувстват прилив на енергия. Желателно е винаги да ползвате лунния календар, за да знаете за различните стадии на Луната , които ще ви помогнат да се заредите с енергия и да избегнете спадовете.
Лунният календар влияе също върху растежа на косата и е определящ за нейната прическа. Известно е , че за израстването на косата и за нейната подстрижка най-благоприятни знаци са Дева и Скорпион, а през Март това са дните от 24-26, 29-30 число. Новолунието започва на 11 март, а пълнолунието на 27 март. Нарастващият полумесец стимулира растежа на косата. При намаляващата Луна могат да се правят прически , които ще останат по-трайни.
Предлагаме ви лунен календар за косата през месец март 2013:
Ако имате тънка и чуплива коса , то и без да се заглеждате в лунния календар , добре ще е да се откажете от боядисване и всякаква химична обработка в близкото време. Оптималната дължина за къдрене на косата е средната. Според астролозите най-благоприятните дни за здравето и красотата на косата са 15, 16, 25 март. Това са дните , когато Луната не само расте , но преминава и през съзвездията Дева и Телец.
Относно боядисването на косата , от 1 до 4 март Луната продължава да отслабва и ефектът от боядисването може да бъде неуспешен. Първата половина от месеца е по-подходяща за коригиращи процедури. Разбира се , женския празник 8ми Март, предполага промяна във визията и много жени ще искат да впечатлят околните с променен имидж - грим, дрехи, прическа. До 10 март не боядисвайте косите си. Започвайки от 12 март, може да експериментирате за повишаване здравината на косъма. Втората половина на месеца е по-подходяща за боядисване, до самото пълнолуние , което е на 27 март. Най-много време ще издържи боята при тези жени, които са боядисали косата си от 12 до 27 март. През последните три дни намаляващата Луна преминава през Стрелец и Скорпион, което по принцип не може да навреди с нищо на вашата коса.
За да изберете най-добрите дни за подстригване и прическа за Март 2013г. е добре да се съобразите с лунните съкращения през месеца.Подходящи за нова прическа са І и ІІ четвърт на Луната , когато тя расте. Най-благоприятни са дните в края на месеца за посещение при стилист. От 12 март Луната започва да расте и само през последните дни на месец март тя започва да намалява. Тогава може да експериментирате с косата си. Какви прически са популярни през 2013г.? Разбира се , най-различни. Вие ще изберете дълга или къса да бъде косата ви , но е  добре да бъде с вълнообразни къдрици. Тя може да бъде подстригвана без никакви пречки до началото на април.
Намаляването на Луната през март обуславя дните, които са неблагоприятни за подстригване на косата. Обърнете внимание на 11 март. Не е желателно през този ден да се правят манипулации на косата. Сред неблагоприятните дни според астролозите е и 27 март - ден на пълнолуние. Бъдете внимателни към косата си и на 5-ти март - ден на последната четвърт.
Всички фази на Луната влияят както върху околната среда, така и върху самите нас, върху нашия организъм, върху лицето и косата ни. Дните на новолуние , пълнолуние , на първото и последното тримесечие отразяват напрегнатото взаимодействие между слънцето и Луната. Тогава не се препоръчва решаването на важни въпроси и планирането на бъдещи събития. Що се отнася до прическите и грижите за косата, достатъчно е да се консултирате с лунния календар. Знаейки на какъв етап е луната, можем да определим правилната грижа за нашата коса.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects