Анималистичните щампи, актуални и този сезон



Вещите с анималистични рисунки , предизвикват у дамите асоциации с италианските модни стилисти: Роберто Кавали, Гучи, Долче и Габана, Версаче и други. Именно за тях е характерна провокиращата сексуалност и любовта към всичко ярко. Но в този сезон ситуацията се променя. От животинските щампи се интересуват преди всичко привържениците на спокойния стил и лаконичните цветове. Такива рисунки могат да се видят в зимните колекции на Дрес Ван Нотен, Стелла Маккартни и Селена. Новите щампи не изглеждат така предизвикателно и бляскаво. Те хармонично се съчетават с анималистичните вещи, създават тънък , интелектуален образ.
Знаменитости избрали леопардовия десен, за да излязат на червения килим
Бионсе, Кейти Пери, Риана, Тейлър Момсен и този сезон не се отрекоха от възможността да носят нещо леопардово. Други известни личности не останали безразлични към анималистичния отпечатък по дрехата : Джесика Алба, Дакота Фанинг и Фрида Пинто с удоволствие носят ризи, рокли и шалове с животинска щампа, която между другото не включва  само известните модели на леопардова и тигрова кожа. Този сезон сред най-популярни са и "змийските" щампи, отпечатъците на "зебра" или дори имитацията на "крава" . Ева Мендес, също  известна с любовта си към "животинския " отпечатък.
С какво да се носят вещите с такива щампи?
Разбира се, не бива да се забравя за фешън класиката: черни по –къси дънки, черно поло и разкошен леопардов шал. Масивната черна рамка ще привлича погледите. Полото с животинска рисунка също е много актуално. То удачно се съчетава с панталони в светло бежов или сив цвят, палто в по-свободен стил и много малко козметика. По ярък вариант са сини дънки и кожено сако или кожена жилетка с дълги косми. Такъв тоалет може да се носи и в офиса. С костюм, с панталони и с пола, такова поло ще изглежда прекрасно.
Роклите с щампи трябва да напуснат ежедневния ви гардероб. Те са удачен избор за една вечер или за коктейл. Аксесоарите подходящи в този случай са лъскаво жълто злато, големи обици, големи гривни и медельони без големи скъпоценни камъни. Удачен избор е и лекият метал. Относно избора на обувки, високите токове в черен или телесен цвят, съчетани с чорапогащник са правилния избор.
И накрая, няколко съвета за това как да постигнем абсолютната "анти-вулгарност" при дрехите с анималистични щампи. Важно е да се отбележи, че дрехите с шампи не се съчетават с дантелата и дрехи богато украсени с мъниста, пайети или кристали. Важно е да се обърне специално внимание и на грима. Страхотно изглеждат рокли с леопардови щампи в съчетание с устни почти недокоснати от грима. Ако по вашата дреха преобладават животинските щампи, хубаво е гримът да е възможно най-естествен. Същото важи и за аксесоарите. Най-удачния избор в този вариант са комбинациите с аксесоари в меки естествени нюанси на бежово, кафяво или черно.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects