Еко кожата – основен материал за изработване на модни стилни и комфортни дрехи


пелерина от еко кожа
Все повече дрехите от еко кожа намират място в нашия гардероб. Съвременната високо-технологична изкуствена кожа има много предимства. Структурата на повърхността й имитира естествената кожа, като диша десет пъти по-добре от нея. Има висока устойчивост на износване. Тя е мека, гъвкава и приятна на допир. Осигурява хладина в жегата и топлина в студа. Екологично чистия й състав от памук, кожа и полиуретаново покритие не предизвиква алергии.
пухкава шапка
Модните колекции за тази пролет включват много практични и стилни манта, сака, якета и други връхни дрехи от екокожа. По – къси или по-дълги елеци от същата материя идеално ще се съчетаят с поло, пуловери и трикотажни туники от вашия гардероб.
Идеята за екокожата като основен материал за изработка на дрехи е разработвана от много дизайнери. Вталени модели поли и панталони се съчетават с обувки и чанти от екокожа с различно покритие, с приглушени оттенъци и строги цветове. Черните кожени панталони отлично се съчетават с ярки блузи. Роклите от фина екокожа, отличаващи се с минималистични решения, изглеждат женствено и нетрадиционно.
Дрехите от екокожа могат да се комбинират с дрехи от други тъкани. Не правят изключения и аксесоарите. Ако не сте привърженик на кожените дрехи може да подберете чанти и обувки , както колиета, гривни или колани от екокожа, което е не само моден, но и не толкова скъп материал.
С все по-нарастващата сила на еконаправата от използването на натурална кожа за своите модели. Въпросът е в това, какво вреди повече на природата – използването на естествени суровини или отпадъци от изпълзването на синтетични аналози. Дрехите от екокожа са представени в колекциите на модните дизайнери, чийто брой в предпочитанията на този материал нараства.
Гривни за ръце
През този сезон е все още актуална еколетиката – съчетанието на агресивни кожени вещи с нежни, деликатни тъкани, също и с дантела и коприна. Цветната екокожа все повече намина своето приложени за изработката на светли и ярки, носещи пролетно настроение поли, панталони и якета.
Екокожата е подходяща не само за изработката на стилни официални или екстравагантни тоалети, но и за дрехи за ежедневието, особено подходящи за активни хора, които много се движат, често са зад волана и имат нужда не само от моден стил, но и от индивидуалност и комфорт.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects