Прически за дълга коса


Дългите и средни коси дават повече възможност за творчество. С тях можете да направите много повече видове прически и да експериментирате смело – дълги къдрици, кокове, високи опашки и много други. От своя страна е важно да знаете, че за този тип коса е необходимо да се грижите повече. Какъвто и вариант да изберете е важно той да отговаря на вашия цялостен образ, но и да бъде уместен за събитието и случая. Ако отивате например на официално мероприятия, то не може да заложите на прически тип две опашчици.
Прически с плитчици
Разрешете добре косата и я изправете с помощта на прес. Не забравяйте и за термозащитата на вашата коса. На пазара днес можете да откриете разнообразни продукти за тази цел, с които да не увредите косата си и да се получат страхотни прически. Отделете три лентички от косата си до челото и нанесете малко пяна или лак. Започнете да плетете красива и стегната плитка по линията на челото Ви. Така ще получите красиви прически с „диадема” от плитка от вашата коса. Изборът Ви надолу също е много богат. Може да направите леки къдрици с маша или с преса. Ефекта е много различен, но опредено ще Ви харесат тези прически. Друг вариант е да използвате ретро преса.
Други видове прически, които изглеждат много добре на дълга коса са така наречените гръцки. Съществуват много различни начини за плетене на косата за подобен ефект, но най-лесната е тази:
-          Нанесете на косата пяна или мус (изберете средство, към което сте свикнали) и изсушете косата с помощта на сешоар;
-          Отделете над лявото Ви ухо малко коса и започнете да плетете плитка към дясното;
-          Когато доплетете плитката, фиксирайте я с фибичка. Накъдрете останала коса и я фиксирайте с лак;
Добър вариант за прически за всеки ден си остава обичаната от много жени конска опашка. Но нека добавим малко фантазия и направим прическата малко по-свежа и интересна. И така, направете висока конска опашка, като срешете много добре косата и я закрепете с ластик. Отделете малко коса от задната част на опашката и я омотайте около ластика, за да го скриете дискретно. Закрепете косата с интересни шноли, каквито днес се продават в огромно разнообразие на пазара. Така ще изберете една от многото познати прически, но заедно с това ще внесете доза красота в нея, с която да Ви забележат.
Изборът от прически за дълга коса наистина е огромен и трудно бихме разказали за всички тях в една статия. Днес наблегнахме на две лесни прически за всеки ден, които се оформят не само бързо, но и са много красиви. Не забравяйте, че не бива да робувате на модните течения сляпо, а намерете именно онези начини за оформяна на косата Ви, които ще Ви подхождат идеално. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects