Модни съвети за ботушите на 2013


Зимните ботуши са важна част от гардероба на всяка жена. Те и осигуряват топлина и комфорт, подчертават тоалета , оформят целостната и визия.
Дизайнерите предлагат различни стилни варианти ботуши за тази зима.
За ежедневието или офиса са подходящи ботуши с остри носове и тънки токчета, които придават изискан външен вид.
Дамите, които искат да изглеждат строго и елегантно, могат да изберат по – високи боти или дълги до коленете ботуши.
За по – смелите жени се предлагат ботуши с по – дръзки решения – варианти с метални токчета или носове, с декорация от кожа, кадифе, текстил или метални елементи.
Особено практични за зимата са и по – дългите боти (полуботиши). Дизайнерите предлагат разнообразни модели с високи токчета, с анималистични щампи или класически варианти с допъления от изкуствена кожа, както и полуботи с катарами , колани, ремъци.
Жените и девойките, които обичат дънки, клинове или дълги поли , могат да ги съчетаят с ботуши военен тип, украсени с метални детайли, катарами, колани, връви. Изработени от естествена или качествена изкуствена кожа те осигуряват топлина на своите притежателки, интересен и индивидуален стил.
Красиви и практични са и ботушите каубойски тип. Невероятно универсални, те се съчетават с всякакви дрехи , както с рокли, така и с поли , дънки и клинове и придават мода и стил на визията.
През зимния сезон на 2013 година модни са и ботушите на платформи с оригинална форма и необичаен декор. А ако нямате желание да ходите с високи ботуши, то може да изберете подходящ модел с ниски широки токчета, за да се чувствате комфортно всеки ден.
Като цяло се налага тенденцията за дълги ботуши, до коленете. Популярни са моделите с остри и закръглени носове, но се предлагат и носове с квадратни форми.
Модната цветова гама налага пастелните тонове. Особено внимание се отделя на ботушите с бежов, кафяв, винен или цвят бордо. Разбира се класическият черен цвят винаги е актуален.
Особена тенденция са моделите, изпълнение от няколко оттенъка на един цвят или от съчетание на два или повече цвята.
Очевидно е, че зимата на 2013г. предлага много нови модни тендении. Но място за идивидуалност и собствен стил, разбира се, има. Затова всяка дама, преди да си купи зимни ботуши, трябва да анализира своя гардероб и личните си вкусови предпочитания.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects