За притегателната сила на парфюмите


Идва пролет, а това предполага правилно подбрани аромати за прехода от зимата, настройващи ни за нови срещи , приятни изживявания, романтична връзка или любов.
Експертите предлагат подходящи парфюми, които могат да ви накарат да се почувствате по-женствена и желана.Те действат като магия, могат да ви дадат предимство както в личния живот , така и в професионални ситуации, особено ако сте по-срамежлива. Такива са парфюмите с феромони, чието предназначение не е да се отървете от неприятните миризми, а да ви осигурят приятен, притеглящ аромат. За да имат по-широк спектър на действие може да ги поставите върху дрехите си      , силата им трае до 8 или повече часа. Имайте предвид , че феромоните се явяват като сексуални дразнители за мозъка и предизвикват  дълбоки чувства у всеки човек. Те могат да подобрят взаимоотношенията с приятели, бизнес партньори, колеги и съпрузи. Най-добре е такива парфюми да се слагат на китката, по шията и зад ушите. Може би парфюмът с феромони ще ви помогне да привлечете правилния човек.

За всяка жена  е много личен изборът на аромат. Той се възприема различно от различните хора. Ето няколко съвета как да изберете правилния за вас парфюм:

Има 8 различни категории парфюми:
1. Флорални аромати като карамфили, рози, гардения, жасмин, портокалов цвят, роза, момина сълза.
2. Алдехид аромати. Включват парфюми с меки аромати.
3. Цитрусови аромати. Тук са леките и освежаващи парфюми с аромати на портокал, мандарина, лимон, лайм. Те обикновено са съчетани със сладкия аромат на плодове и цветя.
4. Зелена парфюмерия. Тази колекция се характеризира със свеж и остър аромат на прясно окосена трева и бор. Включва естествени аромати , смесени с флорални и плодови нотки.
5. Ориенталски аромати, представени с топли, екзотични и чувствени нотки, намекващи за мистерия. Това са ванилия , смоли , мускус и тъмен шоколад.
6. Меки източни аромати , които са съчетание от ориенталски и флорални тонове .
7. Дървесни аромати. Тази колекция включва парфюми с мирис на мъх, дървесина и флорални комплекси като пачули, кедър, бор, сандалово дърво.
8. Морски аромати, напомнящи миризмата на свеж морски бриз , миризмата на океан или дъжд, на хладна роса.

А сега вземете решение какъв е подходящият за вас парфюм , който искате да имате.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects