Татуировките по женското тяло и отношението на мъжката половинка към тях


Все повече и повече жени днес украсяват телата си с татуировки . Дали това ги прави по- стилни и привлекателни? Многобройните проучвания сред мъжете относно татуировките на жените показват по-скоро отрицателно, отколкото положително отношение.
За малка част от мъжката половинка наличието или отсъствието на татуировка у техния партньор не им прави впечатление . За повечето мъже наличието на татуировка говори за леко поведение на съответната жена, а според други - определя нейната лесбийска ориентация. За много от мъжете са грозни жените , които имат рисунка на лицето. Голяма част определят, че татуировките са подходящи само за млади жени и момичета и изглеждат нелепо върху застаряващото женско тяло.
Често мъжете изразяват положително отношение към женските татуировки, защото те им действат възбуждащо. Но вероятно ще бъдат против , ако тяхната половинка се украси така , тъй като ще изглежда твърде провокативно и ще привлича непознати мъжки погледи.
Мнозина мъже казват, че биха харесали татуировка на жена в зависимост от нейния размер и мястото където е направена. Добре е то да е място , което много малко хора могат да видят - например на гърба, бедрата, на ключицата. Жените , поставили татуировка на рамото си , не впечатляват особено мъжете , които смятат, че тази украса е неподходяща. Мъжете са склонни да допуснат не повече от една татуировка на женското тяло. Жената с татуировка предизвиква желание за среща и секс , но не и за по-сериозни взаимоотношения.
Според някои мъже избраната форма на татуировката изразява индивидуалността на жената, говори много за нейния характер.
Защо дамите се обръщат към перманентния грим? Според психолозите обикновено това не е проява на желанието да бъдат привлекателни , а начин на себеизява, откроявайки се от тълпата. В крайна сметка мъжете виждат в една татуирана жена дама, винаги готова за секс.
Но какво ще правите , ако през младостта си , за да бъдете готини , сте се татуирали , а през годините вашето отношение по този въпрос се променя. Татуировката на видно място може да направи отрицателно отношение по време на изпит, пред бъдещия ви работодател, както и при запознанство с мъж. Освен това с течение на годините, често се променят килограмите, а кожата се отпуска и татуировките не изглеждат никак привлекателно. Намаляването или отстраняването на тези "украси" е доста болезнена и скъпа процедура.
Преди да си направите татуировка , за да сте в крак с модата, най-добре е да изберете временния вариант, като в последствие може  да затвърдите или отхвърлите това свое решение и да определите трайното си отношение към този вид себеизява.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects