Подчертайте своята индивидуалност с новите модни обувки за пролет 2013

Онази част от нашия външен вид, която ясно и конкретно ни дава възможност за изява и подчертава специфичната ни индивидуалност, са обувките. Предлаганите модни решения за пролетта на 2013 год. предоставят както обувки с необичайни идеи, сложен дизайн и високо художествено оформление, така и обувки, отличаващи се с простота и лаконичност. Но всички те приковават погледа със своята форма, цветови решения и декори.
Високите токчета привличат вниманието ни. Цветовете и щампите покоряват със своята свежест и блясък след мрачните зимни дни. Актуални през пролетта на 2013г. ще бъдат кожените или текстилни ботуши и боти, а леки по –отворени модели, с открити части ще бъдат търсени през лятото.
Предлаганите модели обувки с токчета и платформи , се отличават със сложни форми и декорации. Екстравагантните модели с интензивно проявена креативност вероятно ще останат само на модните подиуми, но умерените иновации, водени от традиционализма могат да бъдат напълно приемливи в ежедневието.
Започналият да се появява през изминалата година заострен нос, сега укрепва своите позиции при пролетните ботуши,боти и обувки. Класическата заострена обувка на висок ток отново е свежа и актуална и гарантира неповторим вид в съчетание с къса пола или стеснени панталони.
За бизнес дамите и почитателките на строгата мъжка линия се предлагат обувки в мъжки стил – особено актуални през идващия пролетен сезон . Дизайнерите са разработили разнообразни интересни цветове и декори.
Докато едни обувки на токове и платформи поразяват с фантазията , то други се отличават с простотата на минимализма. Да не забравяме , че минималистичен не означава безинтересен. Този стил обувки за пролетта на 2013 г. включва модели в един цвят, дава преимущество на класическата форма, малката пета, отсъствието на детайли, освен , може би малка каишка или ремък. Коя обувка може да бъде по-удобна от тези без токчета.
Наистина лентите и ремъците при при пролетните обувки като цяло стават все повече и повече. Откритият крак, опасан от каишки предизвиква асоциации с древна Гърция . Не е задължително да слагате туника, ако тези претенциозни обувки или сандали се вписват в цялостния ви тоалет. Пролетните обувки за 2013 г. често ще скриват глезена или обратно – ще акцентират върху него с помощта на малко на брой но по-широки каишки или връви. Тези модели изглеждат страхотно, но внимавайте да не постигнете визуално скъсяване на крака в стремежа си да бъдете модни или екстравагантни.
Завладяват вниманието токчета и петите на обувките а пролетта на 2013. Те са ярки, декоративни, необичайни по форма и структура. Могат да бъдат масивни и тежки или остри и малки , квадратни или цилиндрични.
Особено актуални са имитациите на животинската кожа в цялостното изпълнение или в отделните елементи на обувките. Предлагат се и модели, при които монолитността на обувката е разбита с прозрачни каишки, токчета или отделни нейни части, което придава лекота на крака.
Цветовата гама е разнообразна. Хит за сезона са пастелните тонове, но основен цвят е металик.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects