Модерни обувки - Есен – Зима 2012 – 2013 година


червени бувки на висок ток с панделка отзад
Мъжете и жените, които искат винаги да изглеждат красиви и стилни са стремят да следват модните тенденции при закупуването на обувки. Не бива да се забравя обаче, че при техния избор трябва да се съобразят дали търсят преди всичко удобни обувки за разходка, за работа , официални или за корекция на фигурата. Разбира се – винаги в тон с модата.
Като говорим за модните тенденции при обувките за есен – зима 2012 -2013 г., трябва да отбележим , че за мъжките са характерни различни цветови гами. От една страна са спокойните , класически черно, сиво, бежово, кафяво, бордо. От друга – ярките обувки в лилаво и ярко синьо. Слетлата гама не е така често срещана при мъжките обувки.
Сини боти на висок ток и платформа
Водещата идея в мъжката мода е обувките да са ярки, индивидуални, което се постига чрез, материала, цвета и ярките им детайли.
Много модни, удобни и подходящи за високите мъже са ботушите. Голяма част от тях завършват с доминиращите метални части.
При дамите водеща е женствеността, независимо дали обувките са в ярки или класически цветове. Те са грациозни и независимо от височината на тока, създават усещане за комфорт.
Едновременно с тях , модни са и стилизираните в мъжки стил дамски обувки, които придават много очарование на жените, решили да ги прибавят в гардероба си .
Голямо е разнообразието на дамските ботуши . При тях различните модели са разнообразни, с постигната индивидулност чрез катарами и ключалки или дантели и ярки акценти.
Като цяло се налага декорирането на обувките с колани, кожа и кристали.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects