Как да подчертаем своята женственост чрез облеклото което носим




Често си мислим, че за постигане женствеността на визията е достатъчно да се облече рокля, да се обуят обувки на високи токчета и да се разпусне косата. Този стериотип не е лишен от смисъл , но не бива да се забравя, че модата е променлива и многовариантна. А впечатлението, което правите зависи от цвета, формите на силуета , пропорциите на подбрания тоалет.
Всички знаем, че обувките на токчета променят походата, правят я по – гъвкава. Затова се откажете от обувките с масивни платформи и токове. Широките ремъци и катарите също няма да придадат женственост на дамата.
Женственият стил е невъзможен без такива допълнения като обеци, колиета, гривни, които трябва да подхождат на цялостната визия и да не са с масивни форми.
Все по – рядко , но и днес се използва кокетната шапка като аксесоар, който може да накара всяка жена да се чувства истинска дама. Но разбира се , задължително е тя да хармонира с цялостния тоалет и да изглежда уместно на главата.
Меките копринени шалове ще добавят чар към всяко облекло. Ефирният плат, нежните цветни или акваревни тонове ще имат очарование и ефект.
Ако говорим за дрехи, които подчертават женствеността, най-подходящи са тези с форални мотиви или акварелни рисунки. Дайте предимство на роклите с меки линии и нежни цветови преходи пред тоалетите на квадрати с хоризонтални или вертикални линии.
Много елегантност, шик и женственост придават дрехите от дантела за вечерен тоалет или апликации от дантела , за ежедневието.
За да бъдете женствени, избирайте такива дрехи, които са изработени от приятни на допир, леки и въздушни материи. Например памук, шифон, кадифе, трикотаж, коприна. Роклите , панталоните и костюмите , изработени от кожа , са модни и стилни, но не носят впечатление и усещане за изящество.
Що се отнася до костюмите, трябва да се има впредвид, че със своите кройки, шевове и елементи, те произвеждат различно въздействие. Например графичните или резки линии се асоциират с агресия, науравновесеност, активност. Ако искате да постигнете женственост в стила си, отдайте предпочитание на меките и плавни линии, избягвайте модели с графически елементи.
Дрехите, подчертаващи нашата женственост, трябва да акцентират върху достойнствата на женското тяло. Това не значи , че трябва да са тесни. Може да са по-свободни, но така подбрани, че да не придават обемност на фигурата.
Нашите очи възприемат първо цвета, а после формата на дрехите. Затова впечатлението, което ще направите на околните, зависи от цвета на тоалета. Разбира се, формите на фигурата са от значени, но за да ги подчертаем или визуално прикрием, трябва да изберем рокли, сака, панталони в пастелни тонове. Ярките , крещящи цветове и техните съчетания, могат да предизвикат у заобикалящите ни асоциация с агресия, която ще припишат не само на дрехите ви, но и на самите вас.
Най-главното, за да бъдете женствени, не са достатъчни само красиви тоалети. Много важни са настроението, самочувствието , блясъка в очите. Обичайте себе си и не крийте своята красота от околните!http://celunime.com/Сетове/index.html

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects