Практични съвети за комфот и стил през зимата или как да изглеждаме стилно през зимата.


През студените зимни дни всички искаме да ни е топло, но и да изглеждаме привлекателно.
Ето няколко съвета , за да се чувствате комфортно и да бъдете стилни.
Изберете подходящото палто. Ако е в класическа кройка, може да го съчетаете с колан, за да подчертае фигурата. Ако е в нестандартна форма , обърнете внимание на ръкавите – да са с модни решения. Цветовите предпочитания са въпрос на личен избор – класически, наситено приглушени или ярки.
Модно допълнение към дамския гардероб през зимата е жилетката с по-голяма дължина. Няма значение дали е от естествени или синтетични материали. Главното е да е оформена и пухкава. Жилетката, както и зимното яке е препоръчително да се носят с едноцветно поло.
Ръкавиците, като необходимост и аксесоар през зимата, подберете да са от качествена кожа и да са в тон с палтото. Ако предпочитате връхна дреха в ¾ ръкав, ръкавиците да са дълги до лакътя.
Панталоните, които обличате зимата, да са от меки и натуалти тъкани, в натурални цветове. Дизайнерите препоръчват завишената талия на панталоните, което визуално ще удължи силуета.
Много важни през зимата са ботушите. Те могат да са с ниски, широки токове , с платформа и разширена горна част или тип армейки ботуши. Задължително е да са с качествена изработка от кожа. Що се отнася до цветовете – предпочитания се отдават на класическите черно, кафяво, сиво , по-смелите дами могат да експериментират с ботуши с животински щампи.
Чорапите и чорапогащите да са подбрани така , че не само да осигуряват комфорт, но и красота на краката.
Незабравяйте блузите и ризите дори и през зимата за ежедневието , за офиса, за специални случаи.
Необходим аксесоар през студените дни, за да ни е топло и да сме стилни, е шапката. Голямото разнообразие от романтични барети, спортни дамски или естравагантни шапки, осигуряват възможност за сполучлив избор за всяка жена.
Да се обличаме стилно през зимата не значи да купуваме разни модни палта, якета или други неподходящи за нас връхни дрехи.  Ще бъде достатъчно, ако си набавите моден аксесоар, например шал. Шаловете не струват скъпо, а честата им смяна ще променя и визията. Палтото може да се стилизира с кожена яка или кожени маншети.
Да се обличаме стилно и през зимата? Може. Главното е да работим с търпение и постоянство над своята визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects