Модни тенденции при зимните обувки - с какво да ги комбинираме


зимни обувки
Зимните обувки – важен и атрактивен елемент в гардероба на нежния пол. Класически ботуши, модни ботуши, ботуши на платформи или високи токове, какво точно да изберем? Като правило удобството и красотата са с привилегия. Не винаги следваме строги закони. Модата живее по свои собствени закони.
Модните тенденции на сезона се отличават с творчество и естетическа красота, по скоро подходящи за партита и нощен живот а не за ежедневната офис жена, което няма да откаже дизайнерите от новите и предизвикателни и въпреки това удобни модели.
Ботушите тази зима отново са комбинирани с романтични женствени рокли от коприна и шифон. Разликата е единственоно в размера и височината на тока.
Въпреки това, ботушите изглеждат добре и в комбинация с фланелки и пуловери.
Женствените и удобни рокли, пуловерите , бизнес костюмите в комбинация с високите токове , които са на мода този сезон , създават уникалния стил на съвременната бизнес дама. Някой дизайнери наблягат на изпитаните във времето класически модели и силуети.
На мода са ботушите до коляното, плоските върхове, изработени от мека кожа. Тока, с различна височина, но винаги удобен и стабилен. Всичко това в комбинация с женствени и удобни рокли, пуловери, костюми, като допълнение класическите аксесоари като шалчета придават завършеност на тоалета.
Актуални са ботушите със стабилна платформа.Не толкова елегантни, леко груби, допълват вълнените чорапогащници и плетени чорапи. Подходящ избор за студения сезон и калните пътища.
Обувките в етно стил с цветна бродерия или грубите спортни ботуши с шнур в комбинация с различна текстура като лачена кожа, велур са доста атрактивни тази зима.
Цветните велурени ботуши са на почит този сезон. Кожените обувки или различните имитации на кожа са подходящ избор за офиса. Кожата от алигатор, змия или кожа на гущер става повече от красив елемент и украшение в дамските обувки.
Като цяло високите, елегантни ботуши, без токчета с заострен нос, заеха подобаващо място и тази зима. Модата повтаря някои от основните тенденции за сезона като цяло не само по отношение на обувки, но и по отношение на якета, поли.
Овчата кожа, също се налага. Една от основните тенденции тази зима. Предлага се голямо разнообразие от шапки, чанти и ръкавици, направени от овча кожа в допълнение към палтата и якетата, също изработени от естествена кожа. Удобна, топла и лека, перфектен избор за зимния студ.
Елементи от пухкава кожа украсяват обувките за офиса. В някои колекции могат да се видят кожени ботуши близки до северните кожени ботуши. Различни видове декорации, като гети, допълват високите кожени ботуши.
Не само гетите , а и катарамите, дантелата присъстват доста често като като украшение по ботушите. Дизайнерите наблягат на шнуровете като декоративен елемент.
Ако изборът на обувки ви е затруднил, поради богатия избор, просто направете своя избор на модел, който ще ви придаде най-забележителен и оригинален завършек. Не се колебайте ако ви допаднат обувки с „животински” отпечатък, едни от най – актуалните за сезона. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects