Абонирайте се за блога ни

Прически за къса коса


къса коса
Съществува мит, че видовете прически за къса коса едва ли не могат да се преброят на пръсти, тъй като терена за експерименти е малък. Истината не е съвсем такава. С доза въображение и креативност ще можете да постигнете изумителни прически за къса коса. Днес ще Ви разкажем за една много малка част от тях, с които да докажете на света, че и с къса коса можете да изглеждате красива, секси и елегантна.
Първата ни идея за прически за къса коса идва от вълната, която заля звездите у нас, но и в световен мащаб да си бръснат половината от главата. Така визуално изглежда, че сте зализали част от косата, а на другата сте направили обем в корените. Идеята е лесно изпълнима и за къса коса, но тук трябва да знаете, че ще трябва да се доверите на истински майстор, който да се заеме с подобни прически за Вас. Ако добавите и един рядък бретон, бъдете сигурни, че ще имате една невероятна прическа, с която да удивите и да впечатлите своите приятели.
В идеите за прически за дълги коси споменахме правенето на плитка високо около челото. Ефекта е много интересен, но за жалост трудно осъществим на къса коса. Но не се отчайвайте. Това не значи, че неможете да използвате прически с плитки и да изглеждате красива и стилна с тях. Можете да направите 3-4 плитки на цялата си коса. Не е необходимо да се намират на точно определени места, а просто където си пожелаете. Добавете и някоя интересна шнола за коса във форма на цвете и се радвайте на едни наистина красиви прически за къса коса.
Идеите ни с плитки и прически за къса коса  с тях не свършват до тук. Затягайте коланите и се пригответе за една наистина лесна, но много интересна и красива идея за оформян на косата. Като за начало срешете много добре косата си и нанесете лак с лека фиксация. След това разделете косата си на няколко части. В зависимост от това, зависи колко дребни ще станат къдриците Ви. Аз Ви съветват да направите 12-13 плитки, тъй като според нас това е оптималното количество плитки, с които прическата Ви да стане страхотна. Забравихме да отбележим, че трябва да наплетете косата си преди лягане и да спите така. Сутринта ги махнете преди да отидете на работа или да изпиете сутрешното си кафе. Ефекта „Уау” е задължителен. С тази лесна прическа ще оформите красиви и буйни къдрици, а също така това е една от най-лесните прически с плитки. Освен това ще споменем, че при този вид прическите косата Ви не се подлага на стилизиране с преси, маши и други. Ето защо ползите са две – не вредите на косата си и получавате страхотна нова визия.
Ако имате фантазия, значи знаете, че с косата Ви можете наистина да експериментирате смело и да я оформите в прически за всеки ден или за официални събития. Развихрете креативността си и се покажете пред света с една нова стилна и красива визия.

Пролетно-есенни обувки

Нощници

Спално бельо

Удобни домашни халати

Бански за всеки вкус

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects