Прически за къса коса


къса коса
Съществува мит, че видовете прически за къса коса едва ли не могат да се преброят на пръсти, тъй като терена за експерименти е малък. Истината не е съвсем такава. С доза въображение и креативност ще можете да постигнете изумителни прически за къса коса. Днес ще Ви разкажем за една много малка част от тях, с които да докажете на света, че и с къса коса можете да изглеждате красива, секси и елегантна.
Първата ни идея за прически за къса коса идва от вълната, която заля звездите у нас, но и в световен мащаб да си бръснат половината от главата. Така визуално изглежда, че сте зализали част от косата, а на другата сте направили обем в корените. Идеята е лесно изпълнима и за къса коса, но тук трябва да знаете, че ще трябва да се доверите на истински майстор, който да се заеме с подобни прически за Вас. Ако добавите и един рядък бретон, бъдете сигурни, че ще имате една невероятна прическа, с която да удивите и да впечатлите своите приятели.
В идеите за прически за дълги коси споменахме правенето на плитка високо около челото. Ефекта е много интересен, но за жалост трудно осъществим на къса коса. Но не се отчайвайте. Това не значи, че неможете да използвате прически с плитки и да изглеждате красива и стилна с тях. Можете да направите 3-4 плитки на цялата си коса. Не е необходимо да се намират на точно определени места, а просто където си пожелаете. Добавете и някоя интересна шнола за коса във форма на цвете и се радвайте на едни наистина красиви прически за къса коса.
Идеите ни с плитки и прически за къса коса  с тях не свършват до тук. Затягайте коланите и се пригответе за една наистина лесна, но много интересна и красива идея за оформян на косата. Като за начало срешете много добре косата си и нанесете лак с лека фиксация. След това разделете косата си на няколко части. В зависимост от това, зависи колко дребни ще станат къдриците Ви. Аз Ви съветват да направите 12-13 плитки, тъй като според нас това е оптималното количество плитки, с които прическата Ви да стане страхотна. Забравихме да отбележим, че трябва да наплетете косата си преди лягане и да спите така. Сутринта ги махнете преди да отидете на работа или да изпиете сутрешното си кафе. Ефекта „Уау” е задължителен. С тази лесна прическа ще оформите красиви и буйни къдрици, а също така това е една от най-лесните прически с плитки. Освен това ще споменем, че при този вид прическите косата Ви не се подлага на стилизиране с преси, маши и други. Ето защо ползите са две – не вредите на косата си и получавате страхотна нова визия.
Ако имате фантазия, значи знаете, че с косата Ви можете наистина да експериментирате смело и да я оформите в прически за всеки ден или за официални събития. Развихрете креативността си и се покажете пред света с една нова стилна и красива визия.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects