Видове плитки за средна коса


Средната коса Ви дава едно много добро преимущество, а именно грижите за нея са лесни, но за сметка на това имате наистина много богат избор от прически. Днес ще разгледаме какви са най-разпространените прически за средна коса и съответно как лесно и бързо да ги оформите в домашни условия. Едно от важните неща в случая е да разполагате с качествени стилизиращи продукти, с които да фиксирате вашите прически и да изглеждате наистина удивително.
Още от миналото плитките са били много обичани от жените и те смело са проявявали фантазията си с тях. Нека вземем пример от тях и си направим страхотна визия само с няколко лесно стъпки, без дори да се налага да посещаваме нашия коафьор. Първото ни предложение е сплитането на косата по дължината на челото Ви. Това е интересен и едновременно с това лесен начин за оформяне на косата. В началото ще отнема повече време този вид прически, но с времето ще свикнете и ще го правите за пет минути. В началото е важно да срешете много добре косата си, но всъщност тази стъпка е важна за всеки вид прически, без значение дали са за дълги, среди или къси коси. След това вземете малък кичур коса в дясната част на главата си и го разделете на три равни части. Започнете да плетете плитка до другата част на главата си. Изборът Ви може да бъде между три начина на оформяне – тънки, средни и дебели плитки. След като приключите фиксирайте косата си с фибички и напръскайте малко лак.
Този вид прически може да има своето продължение, но можете да пропуснете първата крачка, ако решите. За целта преди сън оформете цялата си коса на малки плитки, като преди това я напръскайте с малко стилизиращ продукт. Легнете да спите така и на сутринта разплетете косата си. Ще имате едни страхотни елегантни къдрици, които ще добавят към визията Ви нотка стил и красота.
Днешните прически с различни варианти на плитки в тях са много красиви! Също така те се оформят много лесно и бързо, без дори да се налага да ходите на фризьор. Асиметричните плитки, кокове с плитки или пък красиво вдигнати коси с нежни елементи на плитки – изборът Ви несъмнено е много голям! Може да намерите подходящи прически за всеки тип коса – дълга, средна и къса. С тях ще бъдете невероятно елегантни, но и ще можете само да се забавлявате докато ги правите в домашни условия. Най-важното условие е да експериментирате смело и да дадете воля на своята фантазия!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects