Спалнята, за уюта или ваша гордост


Как да подредите спалнята си? Първо трябва да решите дали тя ще е най – интимното кътче във вашия дом, място за забавление или работа, или стая, която с гордост ще показвате на гостите си.
Трудно за вески новодомец е да избере най – подходящата стая, за спалня от жилището. Той трябва да се съобрази с площта на апартамента, функционалността на стаите и съобразно това да направи правилното разпределение на помещениеята в дома и след това да помисли за техния дизайн.
Не винаги квадратурата на жилището е достатъчно голяма, за да осигурим необходимите за жвот помещения. Необходимо е да проявите повече гъвкавост при избора и обзавеждането на отделните стаи.
Тук ще ви запознаем с няколко интересни идеи за спалнята, които могат да ви бъдат полезни съобразно вашите желания.
Както вече казахме, трябва да решите дали спалнята ви ще е едно неприкосновено кътче на личния живот или ще е стая за сън и почивка, която винаги свободно ще показвате на гостите си.
Така или иначе целта на всеки е да постигне чуството за уют и комфорт , съобразно собствените си изисквания.
Стените на стаята е желателно да са в неутрални успокояващи цветове. Излишните мебели затварят пространството. Затова се ограничете в необходимите легло, гардероб, стол , нощно шкафче или огледало. Съобразно личните ви предпочитания, може да обогатите без да натоварвате декора, ценна картина, хубава снимка, приглушена светлина, различни рафтове или сувенири. Хората с по – екзотични предпочитания могат да вкарат в спалнята шкафове с дърворезба, маски или окачено огледало. Въпрос на избор. За потичателите на дървени мебели ще нанапомним, че трябва внимателно да подходят при своя подбор на мебели и декоративни изделия, които много често са изработени от екзотична дървесина , запазваща своята специфична миризма.
Друг вариант при подбора на помещение за спалня е да комбнирате спалнята и хола. В случая ще ви е необходим стилен разтегателен диван, който ще заеме по – голяма част от пространството на спалнята.
Като допълнение може да поставите или двуслойна завеса, осигуляваща мека светлина дори и през деня, ако сте решили да почивате. И разиба се – изборът на цвета на завесите , завивката, килима и стените , както и задължителните нощни лампи независимо дали са в тон или контрастират, да носят усещане за уют и хармония.
Не забравяйте и спалното бельо, завивките, олеалата, възглавниците.
Правилно подбрани, те ще ви носят удоволстие, топлина и комфорт, създавайки желаната атмосфера.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects