Емо стилът и как да се облечем в стил Емо?


Повечето тийнейджъри, които искат да бъдат емо, го правят без да осъзнават, че да си емо е поведение, което не може да бъде имитирано. Може да облечете дрехите, роклята, правилната чанта, бельо, стил емо, но те никога няма да ви принадлежат. Как да се обличате като емо и да бъдете пълен пакет емо, преди всичко трябва да се чувствате комфортно и уверени в себе си, в тялото си. Оставете всичките си задръжки зад гърба си. Не мислете за хората и това , което те ще си помислят за вас. Да бъдеш емо означава изразяване свободата на избор, не просто модна тенденция, като не всеки може да го оцени.

Идеи да се облечеш емо
За момичета
Излишно е да се каже, че емо не означава пренебрегване на модните тенденции, стандартните рокли, обувки, бельо. Най – хубавото на емо модата е, че отнема част от сегашните тенденции и добавя тъмно, но игриво докосване до цялата сцена. Емо момичето е трудно имайте предвид това, като има и мека част , която държи в себе си. За да завършите с вашия емо стил вземете всичко това впредвид при избора на вашата прическа и дрехи.
Прическата стил емо: Една прическа емо е задължителна, ако иската да бъдете емо и да се обличате като такъв. Минете край вашия фризьор, изберете една от многото емо прически за жени, като това зависи от начина, по който искате да  изглеждате. Откажете се да боядисвате косите си в тъмни цветове, набляга се на черен и тъмнолилав цвят. Грима в модната гама на емо е предимно тъмен, като се набляга на очите, тъмните черни контури .
Облекло: Важно е в гардероба ви да присъстват тъмни, черни дънки, тениски с качулки. Необходимите аксесоари за завършване на вашия вид емо са колани с шипове, вериги, пръстени, чанти, прашки. Да бъдеш емо не означава да наблегнеш на тъмния цвят, депресирайки се. Ключът към правилната мода и прическа емо са добавяне на нотка цвят и чувство. Така че вашите тениски винаги могат да имат цвят, качулките могат да бъдат тъмни с дизайн на чер или нещо такова.
Надяваме се сме Ви били полезни .

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects