Апрески, ботуши или боти - обувките за сезона


Когато сме притиснати от вятър, дъжд, дори сняг, трудно модата може да се запази като приоритет. Съсредоточаваме се върху краката си и в някой случаи това е всичко, което можем да видим, стремейки се да запазим краката си топли и сухи.
Има страхотни обувки, които безпроблемно съчетават мода и практичност, като същевременно поддържат крака защитен от сняг, дъжд, кал.
Пет, от най – добрите, актуални и функционални зимни обувки сме подбрали за вас .
Основен фаворит. Дамски ботуши в червен цвят от фин велур. Равна, гъвкава подметка. Ботушите са с цип от вътрешната страна и  катарама на глезена и горната част. Декоративни бели шевове. Хастарът им е изцяло от каракул. Изключително удобни и практични.

Бели апрески с помпони

Дамски апрески в бяло, подплатени изцяло с бял пух. В горната част за декорация са поставени връзки, които завършват с пухкави бели помпони. Апреските са с височина до коляното и са с грайфер на подметката, което ги прави подходящи за студените зимни дни. Може да ги носите подгънати и да се вижда белия пух.
Дамски ботуши в светло бежово
Дамски ботуши от мека еко кожа, имитираща велур в светло бежово и равна подметка, подходящи за зимния период . От вътрешната страна са подплатени с финна вата. Симпатични и удобни.

Велурени ботуши в цвят каки

Изработени от фин велур, с височина под коляното и хастар от каракул, поддържащ топлината през студените зимни месеци.

Дамски боти с висок ток в черно

Елегантни, женствени, секси. Изработни от еко кожа, над глезена, с декорация от фин велур обсипан със сребристи капси, тези боти са подходящи за всяка млада дама следваща модата.  

Всички тези продукти можете да намерите в Магазин Моник

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects