Нов пиърсинг и как да се погрижите за тялото си


Има няколко фактора които трябва да вземете под внимание, ако сте решили да си направите нов пиърсинг. Докато самия процес, в повечето случаи отнема минути, оздравителния може да ни коства месеци. Податлив на инфекции, пийрсингът е един дългосрочен ангажимент, който не бива да ви притеснява при правилни грижи.
Къде трябва да отидем , за да си направим пиърсинг
 Избора на салон е от съществено значение, което ще ви помогне да избегнете рисковете от болести и инфекции. Изберете вече регистриран салон, надежден и безопасен, спазващ здравните норми и гарантиращ хигиената на ползваните инструменти.
В идеалния случай, салона трябва да е с добро осветление и вентилация. Лиценза на техника окачен на стената, гарантиращ и вашата сигурност.
Процеса на поставяне на пиърсинг
Задължен да го направи, техника, ще ви предостави необходимата медицинска информация. Тялото ви ще бъде дезинфекцирано и почистено с антисептичен разтвор против микроби и бактерии. Изчаква се няколко минути преди поставяне на пиърсинга. Вече с измити ръце и ръкавици, техникът  ще ви постави пиърсинга.
При алергии към метали информирайте оператора, като избягвайте използването на евтини метали, при които е по - вероятно появата на алергични реакции.
Грижа за устния пиърсинг
Всеки добър техник ще ви каже как да се грижите за вашия нов пиърсинг, какви са възможните опасности, и ще ви даде лист с инструкции, които трябва да спазвате. Съответно ще ви насърчи да потърсите отново услучите му при евентуални проблеми.
Някой общи насоки:
Заздравяването на устния пиърсинг изисква около 4 седмици и половина. Препоръчва се поставянето на лед, върху него първите  дни, което ще намали отока и дискомфорта. Храната също е важна. По - меката храна е за предпочитане, изискваща по - малко дъвчене. Необходимо е и изплакване на устната кухина с антибактериална вода, след приключване с хранене , процес убиващ микробите, избягвайте и алкохола.
Предотвратяване инфекция при пиърсинга
Чаршафите, калъфките на възглавниците, облеклото ви, са важни, имат пряк достъп до тялото ви. Необходомо е да ги поддържате чисти, предотвратявайки с това възможността от инфекции.
Басейните, сауните, пълни с бактерии, трябва да бъдат избягвани
Носенето на тесни дрехи, също не е добра алтернатива при един военоморски пийрсинг. Блокираща въздушния поток и стягаща бижуто, дрехата забавя процеса на заздравяване.
Не спете върху пиърсинга, преди заздравяване. Рискувате да изпадне.
Шампоаните, продуктите за коса са напълно противопоказни за зоната на пиърсинга.
При поставяне на нов пиърсин на ухото, поддържайте телефона си чист, ограничавайки по този начин вероятността от бактерии и инфекции.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects