Абитуриентски прически


С началото на новата година всички бъдещи абитуриенти започват да решават главоблъсканицата на какви прически да заложат и коя от тях да изберат за приказната им вечер, която отразява тяхното порастване и встъпване в големия свят. Разбира се, тази задача е още по-трудна при дамите, тъй като мъжете имат доста по-малък терен за опити с визията си, но това не значи, че не могат да се доверят на специалист и да изглеждат зашеметяващо на техния абитуриентски бал.
Като за начало искаме да отбележим нещо, което се отнася към младите дами и техните прически на различни кокове. Вие сте още момичета, когато завършвате макар и да имате пълнолетие. Много от Вас наблягат на различни красиви прически, но които подхождат повече на по-възрастните жени. Това важи в частност за оформяне на косата на високи и тежки кокове. Така видимо се застарявате. Вие сте достатъчно красиви и без толкова лак в косите. Най-добре е да имате младежка и естествена визия на вашия бал. Това не означава, че Ви съветваме да отидете както сте се събудили. J Просто си направите прически, които да подхождат на крехката Ви възраст.
Първото ни предложение може и да Ви се стори банално, но определено този тип прически са много красиви според нас. При оформянето на тези прически с преси можете спокойно да помолите някои да Ви помогне в задната част на косата или да се доверите на професионалист, ако разполагате със средства. Можете да си оформите косата на неголеми букли с помощта на преса. Необходимо е само да въртите кичура коса около самата преса.
Запомнете! Колкото е по-голям кичура коса, то толкова по едри стават буклите на вашите абитуриентски прически.
Виждали ли сте прически на звездите, които отпред приличат все едно са си подстригали косата, а едва отзад си личи, че косата е просто красиво прибрана. Това също е добра идея, а и лесно изпълнима, но ако знаете как да го направите. Ето защо Ви съветваме в този случай да се доверите на специалист.
Няма как да не отбележим, че високо вдигнатите прави конски опашки също са отличен избор за вас млади дами. С тях ще откриете лицето си и ще сте избрали несъмнено един много стилен и изискан начин за оформяне на косата. Важното в случая е да скриете ластика и той да не си личи. За целта хванете малък кичур коса от задната част и го увийте много добре и стегнато около ластика. След това фиксирайте кичура с фибички и с лак за коса, за да сте сигурни, че косата Ви няма да се развали. Ако досега не сте носили бретон, то случая е идеален за експерименти. Конската опашка стои много красиво с един прав бретон. Можете да изберете и вариант, в който той а леко на едната страна, ако се страхувате да не Ви ходи.
Бала е едно велико и дългочакано събитие за всеки от Вас. С него Вие, млади абитуриенти навлизате в един нов за вас свят, свят на възрастните, проблемите и отговорностите. Не забравяйте да отпразнувате това събитие подобаващо, но също така заложете на една стилна и красива визия и изберете прически, които да Ви подхождат на облеклото и на вашия вкус. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects