Тайната на красотата


Кожата ви издава много за вас. Блестящата, гладка кожа показва, че сте здрави, а кожата на бръчки и пъпки дава представа , на околните , че водите един нездравословен и непълноценен начин на живот.
Различаваме се с различни типове кожа. Лечение и продукти , човек избира и използва според вида на кожата си.
Изброили сме някои хранителни продукти и добавки , които ще ви помогнат да подчертаете красотата на кожата си.
Папаята, полезен тропически плод, който може да бъде открит и на българския пазар.  Наречена от Христофор Колумб , „плодът на ангелите” , богата на витамини (А, В, С, D, Е), минерали (калций, калий, желязо, фосфор, мед, цинк, магнезий) и фитоестрогени, кара човек да се чувства здрав и свеж от вътре. Може да се приложи като маска в рамките на 5 – 7 мин. върху лицето, подхранвайки кожата ви.
Алое Верата. Идеалното решение на всеки проблем по отношение на вашата кожа, помагайки да запазите младостта завинаги, предотвратявайки инфекции и други кожни проблеми.  
Сок от листата на кантарион, смесен с куркума , след прилагането му , може да се отървете от обриви и пъпки. Нанася не няколко пъти дневно, на чиста кожа, преди лягане.
Друга изпитана рецепта  , която също няма да ви разочарова. Едно съчетание от кисело мляко, съдържащо калций, мастни киселини, цинк, витамини, протеини, хидратиращо кожата , сок от половин лимон, известен с употребата си в козметиката като средство за избелване и избистряне на тена , 1 разбит белтък, богат на протеин в съчетание с ½ лъжичка мед ще хидратират , избелят и ще придадат еластичност на кожата ви.
Краставицата. Едно естествен зеленчук , с който да разкрасите кожата си. Лицето става свежо, кожата мека и еластична. Богата на калий, калций , алуминий, дава бърз и видим резултат.
Част от нашите съвети , които можете да ползвате за красива кожа

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects