Няколко трика за евтина декорация на спалнята


Искате да направите вашата спалня уютна, вкарвайки романтика и част от вас самите? Тези съвети ще ви помогнат за това , без да се изискват  големи усилия и средства в тази насока.
Ароматът във вашата спалня
Свещите не са изненада но те са идеалния избор за създаване на отпускаща атмосфера , внасяйки романтика и уют. На пазара има  голяма гама от красиви свещи , с различни форми които ще ви накарат да се насладите на обстановката. Ако сте по - кичозни опитайте ароматните пръчици.

Декорацията във вашата спалня
Няколко добре подбрани дрънкулки придават на вашата спалня характер изразявайки вас самите. Можете да се възползвате от сезонните разпродажби и всичко , което грабне окото ви, съчетано с останалата част от интериора в стаята, да бъде част от вашата спалня .
Цветовете
Най - бързия начин да промените стаята си е сменяйки цвета на стените. Светлите тонове се подходящи за една спалня. Добавяйки килим, ще вкарате уют и усещане за комфорт.
Осветлението
Приятно би било ако на нощното ви шкафче има лампа. При избора, гледайте да си пасва с интериора и дизайна в стаята като цяло.
Завесите
Дългите завеси същомогат да са решение, ако искате да смените интериора във вашата спалня. Вместо на прозореца, където се слагат обикновено, завесите могат да бъдат спуснати около леглото, придавайки лека тайнственост на атмосферата.
Окачените огледала
Също едно приятно решение. Друг избор може да бъде изборът на голямо огледало с приятни декоративни детайли, като ковано желязо. Поставено пред прозореца на вашата спалня, отразявайки отвореното пространство в стаята, то „отваря” цялата стая.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects