Повече за банските костюми и избора на бански костюм през зимата


Ако имате излишни пари, заделени настрана, сега е момента да си купите бански костюм, възползвайки се от разпродажбите и намаленията.
В няколко наши статии, ще ви предложим имената на едни от световно  известните производители на бански комтюми.
Ако се интересувате от марки, ровейки в интернет ще попаднете на Speedo, световно известна марка, производител на бански костюми и аксесоари, спортни облекла, стартираща с производство на трикотаж.
Днес със седалище в Нотингам, Англия, собственост на Лондонска фирма, към момента Speedo е най – продаваната марка в света за бански костюми.
Основана през 1914г. Speedo е един от първите производители и на спортни комплекти.
По време на Втората световна война, фирмата се насочва от бански костюми към производство на мрежи против комари , като след втората световна война фирмата отново възобновява дейността си.
През 1955г  фирмата въвежда в тъканите си за производство на бански костюми и найлон.
Олимпийските ленти в Мелбърн от 1956 година, както и въвеждането на мъжките слипове също се свързват с компанията. Компанията бързо се разраства на международната сцена, като до наши дни запазва името си, хвалейки се, че 70 на 100 от плувците, спечелили медали на Олимпийските игри са с бански фирмата.
През 1970 нови тъкани като ликра се включват в производството на банските костюми, в края на 1990 година , компанията се опитва да разшири производството си, ползвайки нови материали, като се твърди, че те ще намалят въздушното съпротивление във водата .
През 2007 , компанията се опитва да се наложи и пред по-младата аутдиория, с колекция от женски бански.
През 2008 г. , компанията изработи нов високо – технологичен бански плат, състоящ се от леки тъкани, с полиуретанов панел за намаляване на съпротивлението.
През последното десетилетие фирмата е изправена пред нарастваща конкуренция от други фирми, производители на бански костюми и спортни облекла, за които ще ви разкажем в следващите ни статии.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects