В чантичката на всяка жена ... - коректор, пудра и спирала


Всяка жена обича новите продукти, но има някои, които използваме ежедневно и са един постоянен аксесор в чантата ни. Ето пет от тях, които ще намерите в чантата на всяка жена:

Коректора
Направен да прикрива не само татуировките, но и недостатъците по кожата, водоустойчив, той е устойчив през целия ден. Ползва се за прикриване на тъмните петна и сенките под очите, зачервяванията на кожата, както и други дефекти по лицето.
Пудрата, също любим аксесоар
Може да се носи самостоятелно, придавайки на кожата естествен, завършен вид, изравнявайки цвета на кожата по лицето ви, правей го по приятно. Ако търсите по – плътно прикритие, може да я поставите върху фон дьотен. Прилага се лесно.
Спиралата, също един ежедневен аксесоар
На пазара могат да бъдат намерени разнообразни модели спирали. Придават на миглите обем, плътност и дължина. Могат да бъдат намерени в разнообразна цветова гама, водоустойчиви или не.
Четвъртия продукт в нашия списък е гланца за устни
Минерал, придаващ блясък и правещ устните по плътни и пищни. Може да бъде намерен в различни цветове и аромати.
Последния продукт в списъка ни е  фон дьо тен а
Тънък пласт ползван като основа, прикриващ недостатъците, придаващ блясък, мекота, блясък, хидратиращ кожата според избора и модела. Придаващ равномерен цвят на кожата. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects