Неувяхващите тайни на младата визия


Разумното тегло, леката походка и положителните мисли доказано осигуряват красота, младост и здраве за всяка жена. Не на последно място и искрите в очите компенсират излишните килограми и правят незабележими малките бръчици и , ако искате вярвайте, по-дълбоките следи на времето по лицето. Може да не сте Лейди Съвършенство, но пак да постигнете млада визия.
Притеснявате се да  покажете краката и коленете си ? Ако фигурата ви позволява, не се колебайте да сложите къса пола. Модерните  сега поли  лале или трапец  са  подходящи  за всяка стройна жена, било тя и на 40 .
Някои мъже казват, че ако жената е с къса пола, няма значение какъв е гримът й. Но за жените това съвсем не е така. С напредването на възрастта естествените тонове започват да бледнеят. Не бива да се допуска грешка,  като се нанасят ярки гримове. Подходящи са всички нюанси на „есента на живота” -  злато, бежово, нежно лилаво.
С течение на възрастта е много важна и прическата. Добрият фризьор може да реши проблемите. Благородните и по-малко радикални решения за косата ще осигурят свежо и притегателно излъчване.
За красотата, младостта и здравето си трябва да се грижим  денонощно. Среднощните събирания с приятели и  интернет сърфирането до  първи петли  са привилегия на по-младите дами. Във времето е необходимо да се осигурява пълноценен сън. И все пак нарушаването на забраната може да става веднъж или два пъти , но тогава трябва бързо да се спасявате от тъмните кръгове под очите с маска от настърган картоф или с тампони, напоени с чай.
Дънките и пуловерът са  облекло предимно за младите жени. В нашето време на елегантност е необходим по-интересен гардероб при напредване на възрастта. Като при това той умело се допълва от подходящи аксесоари – бижута, колани, шалове, шапки. Шалът е идеален приятел за прикриване на издайническите гънки по шията, особено ако са по-силни. Мистерия и чар към визията добавят и слънчевите очила.
С напредването на възрастта не се страхувайте да смесвате стиловете. Това е плюс за безупречния вкус и минус за възрастта.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects