Хранителни продукти, оказващи неблагоприятно влияние върху миризмата на нашето тяло



       
 Порциона на храната влияе не само на здравето, но и на миризмата на нашето тяло. Учените са изяснили кои храни как влияят на телесната миризма. В тази връзка трябва да знаем какво да ядем и какво не.
Има кратък списък след проведени изследвания от страна на експерти с храните, които влияят отрицателно , не само на дъха , но също така и на острата миризма на потта. Малко изненадващи са резултатите. Заедно с чесънът, месото и червеното цвекло са посочени за едни от лидерите в този списък.
Продукти, влияещи отрицателно:
Както се очакваше , сред продуктите , които се разграждат в тялото, е алкохолът. Нашият черен дроб преработва спиртните напитки, но 10% от него излиза през устата по време на дишане или чрез потта и урината. Консумацията на алкохол по принцип стимулира отделянето на пот.
Чесънът. Придава специфична неприятна миризма на дъха. Освен това някои вещества, съдържащи се в него, се отделят заедно с потта, но не й придават допълнителна миризма.
В списъка на вредящи на аромата на тялото продукти попада и месото. Специалистите са установили , че хората , употребяващи месо, се потят повече от вегетарианците и тяхната пот има различна миризма.
Четвъртата група отрицателно влияещи на миризмата на тялото продукти наистина изненадва. Цвеклото, спанака и соята не се преработват в организма , в него се отделя веществото триметиламин, което определя специфичната неприятна телесна миризма.
Продукти, които влияят положително на телесната миризма:
Специалисти са установили и продуктите, които влияят благоприятно на аромата на тялото. За да бъде естествената миризма максимално приятна трябва храната ни да включва продукти с повишено съдържание на фибри. Отлични продукти в тази насока са зеленчуците, орехите, зърнените храни и плодовете.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects