Дамски чанти 2014 – истински стилен аксесоар за всяка жена

Днес дамските чанти отдавна са се превърнали не само в практичен аксесоар, но и в моден, който може да украси много образа на всяка една жена. Хубавата новина за всяка една стилна дама е това, че изборът е наистина огромен, така че всяка представителна на слабия пол лесно ще може да намерите идеалния модел и фасон за нея. Дизайнерите всяка една година не спират да се състезават, за да презентират на през света едни наистина ефектни и практични фасони.

В действителност именно дамските чанти са този моден аксесоар, който може с пълна сила да се нарече хамелеон, тъй като моделите им всяка година се променят до такава степен, че просто е трудно да си представим как световните дизайнери успяват всеки един сезон да ни изненадват с такова разнообразие. През следващия сезон, както може би и сами се досещате, класическите цветове отново си остават на мода, което вече си е неписано правило не само при аксесоарите, но при дрехите. Това са нюансите на черното, бялото и червеното, които никога не излизат от мода и такива чанти винаги ще се ползват с огромен интересен от страна на дамите, защото те лесно могат да се съчетаят с всяка една визия. Няма как да не споменем, че през идните месеци особено актуални ще са фасоните, които са изпълнени във всякакви оттенъци на зеленото и синьото. За следващата година като цяло се очаква появата на нов тренд и look в дамския гардероб, а именно контрастното съчетание на между облеклото и аксесоарите. Това означа, че ако например вие обичате да се обличате в по-спокойни и класически цветове, тогава за да сте модерна и стилна жена, ще трябва да залагате на тези дамски чанти, които са в по-ярки оттенъци или поне да са в по-светла цветова гама.

През идния сезон ще се залага основна на кожата, която може да се срещне във всякакви варианти – матова, лакирана и така нататък. Не забравяйте обаче, че всяка една жена трябва да има поне две чанти, а именно за по-официалните събития и за ежедневието. За специалните тържества можете да заложите на моделите клъч, които са наистина безумно красиви и стилни, а за ежедневието ви съветваме да предпочетете по-вместителните фасони.

Безспорно дамските чанти са един аксесоар, който никога няма да излезе от мода. Те са просто задължителен елемент във всеки един образ, като тук няма значение дали залагате на спортния или на по-елегантния look в ежедневието си. Със сигурност техните модели няма да спират да ни изненадват, така че всяка една жена лесно ще може да открие именно този дизайн, който да я грабне веднага и тя просто да се влюби в него.




Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects