Изборът на бански или как да бъдем актуални и да си създадем чудесна морска визия



Докато преди месец, два, все още мечтаехме за лятната почивка на море, то при настъпилите горещи температури мнозина вече се потопиха в морската вода.И, тъй като ваканцията чука вече на вратата, наистина е време да си набавим подходящия за нас бански.
В магазините се предлага изобилие от модели, улесняващи нашия избор, съобразно фигурата ни. Банските с уплътнени чашки, на които има драперии или къдри, без ограничение в цветовата гама, са  добрият избор за дамите с по-малки гърди. Идеална за тях е комбинацията от светло горнище и тъмни бикини, като се избягват вертикалните щампи. Ако природата ви е дарила с големи гърди, прекрасно ще ви стоят сутиени с банели и презрамки, за да поддържат бюста или дълбоко изрязан цял бански. Красиво ще изглеждат и костюмите с диагонални рисунки. Дамите с по-пищни форми не бива да се притесняват. Целите бански, които са особено актуални, ще им помогнат да създадат чудесна морска визия. Добре е да избягват блестящите тъкани или банските с големи шарки. Банските бикини, от всякакви тъкани, с всякакви елементи на украса и рисунки, могат да си позволят доста слабите жени, които трябва да избягват вертикалните рисунки и тъмните цветове. Всяка жена , с помощта на своя вроден усет към красотата, ще избере подходящия бански, който ще я кара да се чувства комфортно.

Особено внимателно трябва да се подходи към размера на изделието. Банският трябва нито да опъва, нито пък презрамките да падат или бикините да са свободни, защото могат да възникнат проблеми във водата.
Важен елемент е и материята на банския, която може да е традиционните памук или коприна или най-нова, с различни съставки и нишки,повишаващи нейното качество.Обръщайте внимание на етикета, когато си купувате бански. Например , ликрата не бива да бъде по-малко от 20% , но не повече от 30% , което няма да позволява на тялото да диша. Комбинацията от трикотажни влакна и ликра е мека и еластична, съхне почти веднага. Полиамидът е плътна, но гъвкава и бързосъхнеща тъкан. Всички знаем, че микрофибърът е еластична копринена, позволаваща на тялото да диша тъкан, която много бързо съхне. Полиестерът се използва при по-евтините бански, които имат трайност един сезон.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects