Червено червило за брюнетки – главен акцент в грима

Червеното червило подхожда почти на всяка една жена, но най-важното тук е правилния избор на нюанса, текстурата, а също така да се съобразите с вашия тоалет. Това не е просто част от грима, а по-скоро оръжие, с което можете да очаровате лесно всеки мъж. Те никога не биха могли да устоят пред такава жена, особено ако тя е и тъмнокестенява амазонка. Червеното червило за брюнетките е просто задължително да присъства в козметиката им, защото то ще им помогне с един щрих да създадат напълно завършен хармоничен образ, който да им добави безумна женственост и темперамент.



Гримьорите често ви съветват да избягвате по-ярките оттенъци в грима на устните си, ако те са прекалено тънки или пък много плътни. Даже ако сте красива брюнетка, червеното червило може да направи визията ви крещяща или пък да развали хармонията в цялостния ви образ. Не трябва да използвате тъмни оттенъци в съчетание с блясък, ако устните ви са по-тънки или пък формата на лицето ви е квадратна. Същото се отнася и за притежателките на прекалено плътни и сочни устни, при които червеното червило може лесно да се превърне просто в едно петно, особено ако грима не е бил правилно нанесен. 
красная помада для брюнеток Дита фон Тизкрасная помада для брюнеток Мэган Фокс
Ако сте начинаещ в гримирането, тогава ви съветваме да залагате на по-матовите текстури, в които не присъства силен блясък. Преди да нанесете червилото на устните ви, задължително ги конкурирайте с молив в същия цвят, тъй като така грима ви ще е по-дълготраен. Добър съвет е и използването на пудра върху устните ви преди да се гримирате, тъй като този трик отново ще ви помогне максимално дълго време да се радвате на едно наистина перфектно нанесено червило.  И не забравяйте това, че прекалено интензивните оттенъци на червеното са подходящ избор само за тези жени, които имат наистина съвършена форма на устните им.

Както вече и сами се досетихте, изборът на оттенък също е много важна задача, която стои пред жените. Брюнетките биват, както с топъл тип на кожата, така и със студен. Това от своя страна налага някои правила, които е задължително да спазвате, за да може избраното от вас червено червило към стилните ви дамски дрехи, на които сте заложили да се съчетават хармонично и да подчертават вашата женска красота. Ако сте от жените, които имат светла кожа и очи, а също така в косата ви преобладават пепелните оттенъци, тогава вие спадате към брюнетките със студен тип на кожата. Примери за такива дами сред звездите са Меган Фокс, Елизабет Тейлър, Изабел Аджани. На тях им подхождат ярко червените цветове, в които няма допълнителни нюанси или пък тези с лек ягодов оттенък, които ще ги направят истински сексуални и опасни жени.
красная помада для брюнеток Элизабет Тейлор  красная помада для брюнеток Лив Тайлер
Брюнетките с топъл тип на кожата трябва да избират по-горещите оттенъци на червеното, тъй като студените нюанси няма да ги украсят. На тези дами идеално им подхождат нюансите на  червилото в по-морковените оттенъци, които идеално ще се вържат с типа на кожата им. Идеален пример за такива брюнетки, които са истински звезди от червения килим са Пенелопе Крус, Моника Белучи, Салма Хайек.
красная помада для брюнеток Кэтрин Зета-Джонскрасная помада для брюнеток Ева Лонгория

Важно е обаче да осъзнавате ясно, че червеното червило е по-скоро част от вечерния грим. Достатъчно е да сложите този оттенък на устните си и градуса на женствеността ви веднага ще се покачи, подчертавайки по този начин вашата сексуалност и изящество.  Такива хищни асоциации не са уместни за всеки ден, затова винаги се съобразявайте с това, за какъв повод ще използвате в грима си любимото ви червено червило!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects