Хайде на море !


С идването на лятото мозъкът на жените веднага превключва на леки рокли, къси панталони, потници, туники и , разбира се, на бански костюми. Всяка жена иска да е атрактивна на плажа, да събира мъжките погледи.За целта трябва да е запозната с модните новини и да не изостава нито крачка.
В  горещите дни всички си втурват към морето и плажа или към близките реки и езера, където могат да отпуснат, да подобрят здравето си , да получат идеален тен. И всяко момиче, всяка жена започва да се чуди какъв бански да купи, какво е модно сега. За всички, които са пропуснали да се осведомят – най-актуални ще са банските в ярки цветове, в ретро стил и завишена талия. Вместо обичайните бикини, може да опитате  бански със сутиен бюстие и долнище с крачоли. Богат е изборът и за дами с пищни фигури. Целият бански или банските с висока талия идеално ще скриват корема и ще придават на силуета хармония и съблазън. Своите силни позиции отстояват и трикотажните бански костюми. В магазините се предлагат прекрасни ажурени модели, без които нито едно момиче няма да мине. Ако предпочитате дантела, полупрозрачна тъкан или ефект на перфорация – няма да се затрудните в своя избор.
Много жени предпочитат да се пекат голи до кръста. За тях са чудесните и дръзки мини-бикини, разкриващи красотата и сексапила на нежния пол. Пък и така ще се получи по-равномерен тен. Ако вече сте придобили такъв, то банските с металически цвят на злато, сребро и бронз, са сигурен вариант за ослепителна плажна визия. Монокини и бански с различни декоративни шевове и релефни елементи, с драперии, с различни аксесоари като брошки, кристали, нитове, или бански с имитация на бижута , ще гарантират ослепителен плажен вид. Фокусира се вниманието и върху щампите, като хит за сезона са природни изображения, палмови дървета и диви животни. Не по-малко атрактивни са и костюмите с отпечатъци на цветни ивици и мозайки. С популярност се ползват и щампите в стил милитари или рисунките на плодове и животни. Чудесен избор за младите дами! Да не забравим и банските с цветя.
Хубаво и незабравимо лято !

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects