Сака 2015 – истинска непринудена романтика

Въпреки че и до днес има жени, които просто отричат очевидния факт, саката са успели да влязат смело в модния гардероб на всяка една съвременна и модерна жена и вече едва ли можете да не намерите дама, която да не обича да ги носи. Блейзерите стават неотменна част от вашия look без значение, каква модна религия изповядвате, защото те просто идеално се комбинират с всеки един образ и това им качетсво веднага се е харесало не само на дизайнерите, но и на слабия пол, който умело започва да се ползва с тези наистина страхотни дамски дрехи.
женские пиджаки 2014 Gaultierженские пиджаки 2014 Sass Bideженские пиджаки 2014 Adrianna Papell
Общи тенденции в модата при саката за следващия сезон
На подиумите на световните дизайнери този сезон можем да отличим основно два стила в блейзерите – еднотонните, които са изработени в спокойните оттенъци на сивото, кафявото, синьото или зеленото и също така такива, които имат доста свежи принтове. Вторият модел определено е доста по-интересен и смел като фасон, но той трябва да се носи без крещящи аксесоари, за да не се получи претрупване и крайния образ на жената да не е хармоничен и стилен. Друг моден тренд, който ще е актуален идния сезон това са удължените модели сака, които могат смело да се съчетават с по-къси рокли или поли, както и с дънките слим, което до скоро се смяташе за моден провал, но ето че сега този look е наистина на ръба на модната вълна. В действителност възможностите ви за съчетание на актуалните дамски блейзери са наистина просто безгранични, но все пак е важно да имате моден усет, за да можете да постигнете желаната от вас визия.
женские пиджаки 2014 Giorgio Armaniженские пиджаки 2014 J.Crew
Сака с едно копче
Стилът понякога се проявява дори в на пръв поглед незначителните акценти и детайли. Една такава актуална тенденция са саката с едно копче за закопчаване, които бързо се превръщат в моден хит на сезона. Тези фасони не просто така веднага станаха любими на множество дами, а именно защото с тях е изключително лесно да се акцентира и да се подчертае талията, като по този начин визуално може да се удължи силуета и да му се придаде именно онази непринудена романтика и женственост. Освен всичко това, много от дизайнерите превръщат това едно единствено копче в пълноценен аксесоар на облеклото, като например за целта могат го украсят със скъпоценни камъни или пък то да е значително по-голямо от обикновено и така да служи като декорация в дрехата.
женские пиджаки 2014 Helmut Langженские пиджаки 2014 Vionnet

Разбира се, че през следващия сезон ще са актуални и други модели сака – с ¾ ръкав, с цветен принт, с пояс на кръста и много други, но именно тези с едно копче отсега се превръщат в новия моден бум, който завладява не само модните подиуми, но и сърцата на хиляди жени. Всяка една дама обаче трябва да запомни, че колкото и да е красива една дреха, за да прояви и да покаже тя целия си моден блясък, е важно всичко да е идеално съчетано. 

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects