Самоувереност и съблазън в модните колекции на есен-зима 2013/2014



Колекцията на есен-зима 2013/2014 година разгърна луксозен облик. Женственост, яркост и  елегантност лъхат от новите модели на есента. Съблазнителни и самоуверени ще са дамите в тоалетите от новите модни колекции.


За топлите дни на есента се предлагат романтични рокли , стил ретро, с дължина до средата на бедрото, над коляното или под него. Не са забравени и по-пълните дами. За тях са предложени дълги рокли, с дължина до глезена.

Романтиката на ретро стила може да откриете и в плюшени поли с ниска талия, както и в романтичното деколте , което подчертава красивите форми на гърдите и шията. Леко разкроена пола би акцентирала върху привлекателната линия на бедрата, създавайки чувство за увереност у вас самите.

Особено актуални са многослойните композиции. Пелерини , качулки, обемни яки, маншети с контрастни шевове – всички те имат задача да подчертаят фино нарязаните линии и да създадат динамичен и изразителен стил. Ще бъдете елегантни и защитени от студа и вятъра в обемно палто от туид , вълна или кашмир, чиято линия на ръкава е скъсена.



Сред най-популярните есенни дрехи са полите в различни стилове. Най-модна си остава полата молив. След нея идват разкроените трапецовидни поли , моделите клош , на плисе , като всички те са от изискани тъкани и с различна дължина – от мини до макси , както и с колани – тесни или широки. Не излизат от мода и класическите , вталени трапецовидни поли стил миди. Такъв силует може да се срещне и при роклите , при пелерините и леките есенни палта. Класическите черно и бяло , а също така и богата палитра от спокойни пастелни тонове, така модни тази есен, ще създадат една строга и едновременно с това женствена, сдържана и изтънчена визия. Разцветките са различни , в зависимост от случая. Докато за офисния стил е характерна по-тъмната цветова гама , то за ежедневните и вечерни облекла са модни ярките и живи цветове и изящните щампи.



Една от най-интересните тенденции е късото сако с дължина до талията или по-късо, напомнящо болеро, както и късите жилетки в същия стил. Те ще ви помогнат да постигнете изящен стилен и женствен образ. Могат да се съчетаят с различни модели поли и обувки. Да не забравяме , че кожата е един от най-модните за сезона материали. Кожени елементи практически можем да срещнем навсякъде – върху рокли, поли и изделия от текстил, а кожените рокли , поли и панталони ще са едни от най-стилните във вашия есенен гардероб.

Въпреки хладните дни , не бива да се отказваме и от роклите , предлагани в най-разнообразни модели , като актуални са роклите с щампи и най-вече флоралните рисунки, които изглеждат страхотно на есенните рокли. Те могат да присъстват не само върху тях и върху полите , а и на чантите , обувките , ботушите и есенните връхни дрехи.  

Изключително популярен, предимно сред младите жени, е стилът гръндж , като новото е , че са привнесени и източни нотки. Екстравагантни ботуши и боти от кожа, асиметрични ципове на дрехите, съчетани с елегантни рокли, придава на образа дързост и независимост.

Това са само някои от тенденциите на модата през предстоящата есен. Разнообразие и преплитане от стилове, яркост, елегантност и интелектуално богатство на модата ще зарадва дамите през сезона.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects