Модните ботуши за есента и зимата на 2013-2014 – съчетание на удобство и стил





Те са представени от широк набор от модели. Красиви и практични,   ще осигуряват много комфорт и стил на своите собственички. Като цяло, предпочитанията на дизайнерите клонят към устойчивия ток или плоската подметка, затова и хит са изделията в армейски тип, изпълнени от черна гладка кожа и без украси. Те отлично се съчетават с клинове, дънки и тесни, скъсени панталони, с мини поли или поли със средна дължина. Подходящи за тях са и палтата до коленете и скъсените грейки.Едновременно с ботите и ботушите с устойчива подметка и нисък квадратен ток, модни са и моделите в жокейски стил, в черни, кафяви или винени оттенъци.

Нищо не украсява женските крака така, както високите токчета, масивни или максимално тънки, често с цвят, отличаващ се от основния. Както и преди, си остават актуални моделите от 70-те – дълги, с висок, правоъгълен ток. С минимум детайли, те са важна част от базовия гардероб.


Лидери за есенно-зимния сезон са екземплярите от натурална кожа – ефектни, практични и дълготрайни. Все повече се използват и материали с различна структура. В новите колекции могат да се срещнат модели от кожа на влечуго или натурални материали, имитиращи кожа на змия или крокодил. Техните цветове варират от класическото черно и бяло, до златисто и сребърно, които екстравагантни решения ще бъдат оценени от последователките на модата.

В последно време при дамските обувки набират скорост изделията в мъжки стил. Тази тенденция преминава и към ботушите, изглеждащи надеждно с широкия , устойчив ток. С по-ярка окраска и запомнящ се декор, те са не само модни, но и удобни.

Съчетаването на различни текстури в едно изделие е друга нова модна тенденция. Комбинират се кожи на влечуги с натурална кожа, велур и набук. Що се отнася до щампите, то все по-голяма популярност набират анималистичните, които следва да се съчетават с едноцветни дрехи.

Модните ботуши от колекцията есен-зима 2013-2014 година включват различни форми, стилове, височина на тока, материали и цветове, затова всяка жена ще може с лекота да избере моделът, отговарящ на нейните предпочитания.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects