Как да организираме сами сватбата си


Сватбите не се съобразяват със сезоните. Няма да ги спре нито изгарящото слънце, нито проливните дъждове, нито минусовите температури. Подготовката за тях е понякога дълъг и мъчителен процес , следващ след еуфорията от предложението за брак. Сватбените агенции искат много пари , а и няма гаранция , че ще ви предложат това , което искате . Не бива да се отчайвате – днес има хиляди начини да направите своята сватба особена, незабравима , особено ако включите и фантазията си. Тогава тя ще бъде не само по-евтина, но и по-креативна.

Определете гостите и тематиката на тържеството. Пристъпвайки към самостоятелната организация , трябва да изберете няколко главни цвята, които ще станат отправен пункт и ще влияят върху всичко : костюмите на младоженците, украсата на залата и даже върху дрескода на гостите.
Главното – правилно да се организира процеса. Подготовката може да бъде дълга и уморителна , особено ако гостите са много. Тогава помолете приятелите за помощ, да изрязват нещо от хартия, да правят фотошоп или да разпечатват и лепят покани. Ако пък се съберете всички на едно място , то работата ще върви по-бързо и ще бъде по-весело.


Съвършенството зависи от множество детайли. Трябва да се обмисли абсолютно всичко за сватбата – аксесоарите за фотосесията, украсите на колите и на залата , номерацията на масите, комплиментите към гостите, сватбената торта, собствения образ и какво ли още не.
Да има или не живи цветя? Отговорът е твърдо да. Те трябва да присъстват в букета на булката , в украсата на масите и залата.
Красивите моменти на лента.  Намерете фотограф и оператор , като не скъпите пари. Те ще запечатат вашия празник и след време отново ще може да видите любимите хора и своите приятели, присъствали от сутринта до вечерта в този важен за живота ви ден.
Да не забравяме и за водещия на тържеството. От неговия професионализъм зависи толкова много! Затова предварително трябва заедно да се обсъдят всички детайли по сватбата, за да бъде тя наистина весела и незабравима.
Първият танц на младоженците.  Той трябва да е красив, дори и да не сте добри танцьори. Затова разучете със своята половинка елегантен танц под акордите на романтична музика.
На сватбата не бива да се експериментира. Всичко трябва да е разчетено от А до Я. Кога трябва да се събудите, да отидете на грим , на прическа, кога ще дойде младоженецът , кога ще правите снимките, колко време е нужно за църквата или ресторанта.


5 задължителни момента за младоженците:

1.      В деня преди сватбата трябва да спрете организацията и да се отдадете на почивка. Украсяването на залата и подробностите по декора могат да се предоставят на приятели.
2.      Убедете се , че избраните обувки са удобни. Ако са с по-високи токчета , може да се наложи да се преобувате , а тогава роклята ще стане дълга и женихът ще я настъпва. Задължително е обувките да са не само красиви и стилни , но и да ви осигурят комфорт през цялото тържество.
3.      Не се притеснявайте да помолите близките и приятелите си да са в тоалети с подбраните от вас цветове.
4.      Тортата трябва да бъде не само вкусна, но и необичайно красива. Намерете добри сладкари, които ще въплътят вашето желание в реалност.
5.      Не копирайте американските филми и не тръгвайте на сватбено пътешествие вечерта след тържеството. Спокойно отпразнувайте своя ден , наспете се , починете и тогава опаковайте багажа за пътуването си.

Помнете: своя сватбен ден създавате самите вие. Бъдете креативни, не се страхувайте да експериментирате с идеите , да се опитате да реализирате и най-необикновените си желания. От вас зависи сватбата ви да бъде безкрайно вълнуваща , весела и незабравима.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects