Сакото – неотменна част от дамския гардероб


   
Трудно е да си представим, че е било време, когато само мъжете са носели сака. До 20-ти век, когато те се настаняват трайно и в дамския гардероб и се превръщат в стилна , практична и елегантна дреха, която с лекота създава комбинации с много други тоалети.
И ето , че наближава времето, когато с удоволствие ще съблечем палта и якета, за да ги заменим със сако. А за пролетта на 2014 година дизайнерите са приготвили всевъзможни модели, отличаващи се с богата цветова палитра, тъкани, принтове и силуети. Ето и някои от водещите тенденции.
Сака със свободна кройка, подходящи за всякаква фигура. Ако искате да разчупите визията си, то може да ползвате колан.
Не губят своето място и вталените сака, чудесно пасващи за ежедневието.
Запазва актуалността си и сакото тип болеро, чиято универсалност са го направили предпочитано за всички времена. То може да се комбинира както с къси поли, така и с класически вечерни тоалети.
Някои дизайнери са разработили модели, които много силно напомнят груби мъжки сака, но са украсени с изконно женски елементи . Към мъжкия стил смело могат да се отнесат и дамските сака в стил милитари.
Популярни през тази пролет ще са и късите сака , и моделите с отрязана талия, идеално пасващи на дамите с по-тънък силует.
Що се отнася до тъканите, предпочитани за този сезон, то те са разнообразни – туид,трикотаж, велур, кадифе, лен. Много дизайнери предлагат и нови модели от кожа и прозрачни тъкани.
Цветовите решения ще са в пълно съответствие с  пролетно-летните модни настроения. Едновременно с типичните класически варианти, в много колекции се срещат сини, червени, розови, тюркоазени, небесно сини, сребристи, жълти и златисти модели. Актуалните принтове ще са оригинални, като фаворити са хищни, растителни, морски, а също карета, точки и райета.
Пролетната мода внася ярки тонове и настроение дори в офисния стил, като по този начин се дава възможност на бизнес дамите да изглеждат сдържано, строго, но едновременно с това елегантно, загадъчно и привлекателно.
Видно е, че отчитайки  модното разнообразие, всяка жена с лекота ще открие модел, с който ще подчертае своя стил и ще си осигури комфорт.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects