Пролетна визия с панталон


Всяка жена с удоволствие носи панталони – както класически тип, така и различни други елегантни и женствени модели. И тази пролет няма да бъде изключение, още повече, че дизайнерите предлагат много актуални тенденции за новия моден сезон.
На пика на популярност са широките панталони, завърнали се от модата на 80-те. Те не само изглеждат много стилно, но осигуряват лекота и свобода на движенията.
Сред актуалните за пролетта са панталони палацо, брич и тип банан.
Невероятно популярни през 60-те години, ретро панталоните палацо са хит за този сезон. Те удачно се комбинират с жилетки, ризи, блузи и топове. Смело може да тръгнете на работа с тях, съчетавайки ги с вталено сако или жилетка, както и да ги ползвате за вечерен тоалет, заедно с топ от лека тъкан. За постигане на по-хармоничен и женствен образ, може да подчертаете талията с колан.
За модната пролет на 2014 панталоните тип банан търпят някои промени – увеличен обем на бедрата и скъсена дължина. Комбинирани с класически обувки на ток, те удължават силуета и коригират фигурата визуално.
Една от ключовите тенденции за сезона са брич панталоните. Те са идеални за дамите, водещи активен начин на живот и за тези, с по-тънка фигура.
Панталоните тръби продължават да са сред фаворитите и този сезон. Често моделите се допълват с кожени вложки.
Скъсените панталони бридж и капри са много актуални за пролетно-летния сезон, както в тесен, така и в по-широк вариант. Те могат да бъдат изпълнени както от тъкани с ярки принтове, така и от кожа.
Хит за сезона е и полата-панталон, която хармонично се съчетава с по-къс връх и осигурява креативна визия.
Друг оригинален и практичен моден пролетен вариант са гащеризоните, разработени в огромно разнообразие от форми и разцветки. Те позволяват на всяка жена да бъде модна, без да полага много усилия. Спокойно може да изберете гащеризон и като ежедневен, и като вечерен тоалет.
Определено пролетните модни панталони предлагат богат избор и ще помогнат на всяка дама да подчертае своя стил и да се чувства комфортно.

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects