Десет модни тенденции за тази пролет


Пролетните тенденции за 2014 година са изразителни и парадоксални, както и самия сезон. Отличителна новост за всички тях е гъвкавостта, от която могат да се изберат различни идеи, които да ви помогнат да демонстрирате неподражаем стил, а именно:

1.Съчетаване на различни стилове и материали, които на пръв поглед са противоположни, разширява границите на възможностите.
2.Многослойност, актуална в прехода към лятото, даваща възможност за експерименти. Блузи, ризи и поли, едни върху други и, разбира се, шал.
3.Нека да има цвят. Имате любим оттенък? Не се бойте да прекалявате, през пролетта всички са зажаднели по сочните цветове в дрехите, обувките и аксесоарите.
4.Пъстротата не е порок. Не се спирайте на един цвят, не се отказвайте да се наслаждавате на феерията от цветове, абсолютна пролетна  модна тенденция.
5.Елегантната женственост, изразена в безупречни кройки, строги линии, скъпи тъкани и класически цветове, ще придаде модна изтънченост на вашата пролетна визия, която идеално може да допълните с актуална прическа от 80-те години.
6.Големи къдри и волани към определено сдържан тоалет са моден акцент през тази пролет, като правилото е те да са малко, но големи.
7.Цветя, цветя и пак цветя – основна идея за пролетния стил. Малки или големи, апликации или бродерии, орнаменти или рисунки, те присъстват във всяка модна колекция, като елемент от така актуалния романтичен стил.
8.Разнообразие от райета и карета, съчетани с едноцветни дрехи или в хармония помежду си , в различни цветове, определено заемат място в модните пролетни тенденции.
9.Завръщане на старите, добри, класически, правоъгълни чанти – големи и малки, в различни цветове, като на първо място се поставя удобството.
10.Големи и ярки украшения. С бижутерията и аксесоарите може да не се скромничи. Колкото са по-изразителни, толкова по-добре. Не забравяйте обеците, коланите, шаловете, шапките и кепетата – те също трябва да бъдат големи.
Както се вижда, пролетните модни правила са потресаващо разнообразни: да се изглежда съвременно и ефектно съвсем не е сложно и дори е весело. Това е пролетта! Експериментирайте, смесвайте смело различни модни тенденции и неминуемо ще постигнете собствен уникален стил!

Бански за всеки вкус

Дамски обувки

Дамски летни пижами

Удобни домашни халати

Удобни домашни халати
Халати от софт, памук и сатен в разнообразие от цветове и десени за времето на спокойствие и уют прекарано у дома.

Спално бельо

Намерете ни във Facebook

 
Светът на жените © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects